Acties

Afbeelding teaser Oktoberfest 2019

KERAM OKTOBERFEST 2019

De tijd vliegt, dit jaar vindt de 20e editie van het Keram Oktoberfest plaats, een heuse Jubileumeditie met nóg meer auto's en motoren, gezelligheid en kans op onze fantastische Jubileumprijs!

Nieuwsgierig naar onze acties? Kijk dan snel verder!

Teaservisual Webshop maandaanbieding oktober | BMW Car Care, Paraplus en Jassen

WEBSHOP MAANDAANBIEDING | OKTOBER

De maand oktober staat in onze webshop volledig in het teken van BMW Car Care producten, BMW Paraplu's en BMW Jassen. Krijg daarom tot en met 31 oktober a.s. 15% korting op deze producten met de vouchercode ACTIEOKTOBER

Headerfoto BMW Maakt Leasen i-Ready Keram

BMW MAAKT LEASEN i-READY.

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. Keram biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische en hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.

Leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

Microstory afbeelding BMW 5 Serie Manufaktur Edition

BMW 5 SERIE MANUFAKTUR EDITION

BMW Individual staat sinds jaar en dag voor bijzondere toewijding aan detail en ware exclusiviteit. Voor uitrustingsmogelijkheden die worden gekenmerkt door ambachtelijke perfectie en die met hun uniciteit het persoonlijk karakter onderstrepen. 

BMW 3 Serie Touring Introduction

BMW 3 Serie Touring Introduction.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring staat vanaf zaterdag 28 september a.s. bij Keram in de showrooms en is vanaf nu al te bestellen. Ter gelegenheid van zijn aanstaande introductie is hij kortstondig leverbaar als zeer aantrekkelijke BMW 3 Serie Touring Introduction uitvoering.

BMW 225xe eDrive Edition

De aantrekkelijke BMW eDrive Editions

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Denk aan LED-Koplampen, Navigatie Plus of zelfs Professional met een
touch screen, verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en lederen bekleding. Ontdek de BMW eDrive Editions bij Keram!

2019-03-14_BMW_iX3_online_reservering_01

BMW iX3, RESERVEER NU UW PRODUCTIEPLAATS.

Door een aanbetaling van € 1.500,- reserveert u nu een van de eerste productieplaatsen voor Nederland.

De BMW Concept iX3 is de volgende 100% elektrische BMW en beschikbaar vanaf 2020. De BMW Concept iX3 zal worden uitgerust met een krachtige 200 kW motor en een accu van meer dan 70 kWh, die een actieradius biedt van meer dan 400 kilometer.

BMW 3 Serie Touring M Sport Edition 06

DE BMW 3 SERIE TOURING M SPORT EDITION.

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. De M Sport Edition van de BMW 3 Serie Touring onderstreept de ambitie van het sportiefste model in zijn klasse. Komt altijd stijlvol en sportief voor de dag.

BMW Executive Editions campagnebeeld

BMW EXECUTIVE EDITIONS.

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld leveren een voordeel tot € 5.189,- op en zorgen voor nóg meer rijplezier.

BMW X1 VDL NEDCAR EDITION 01

DE BMW X1 - VDL NEDCAR EDITION.

Het is en blijft bijzonder. In 2017 rolde de eerste BMW X1 van de band in Born, Nederland. En nu, twee jaar later, met een nieuwe generatie van de BMW X1, vieren we het succes van de eerste ‘Nederlandse’ BMW met een bijzondere uitvoering: De BMW X1 VDL Nedcar Edition. Vernoemd naar de fabriek in Born.