Acties

Thumbnail Actie BMW Wintercheck 2019

Keram Wintercheck 2019

De BMW Wintercheck is een uitgebreide controle. Want Keram controleert maar liefst 20 essentiële punten. Zo bent u verzekerd van het vakmanschap van speciaal opgeleide BMW monteurs. En rijdt u, ook in de guurste omstandigheden, in een perfect gecheckte en onderhouden BMW.

BMW Winterwielsets met korting

LET OP: PRIJSDALING OP BMW WINTERWIELSETS!

Ontspannen de winter door. BMW Winterwielsets overtuigen niet alleen met hun opvallend fraaie vormgeving. Ze zijn namelijk ook perfect aangepast aan uw BMW en bieden al vanaf 7°C duidelijke voordelen ten opzichte van zomerbanden – zodat u ook bij ijs en sneeuw kunt genieten van elke bocht.
   
In de periode van 15 oktober tot 31 december ontvangt u bij Keram 15% korting* op een origineel nieuw BMW winterwielset.
    
* Vraag naar de voorwaarden

BMW_Maximaal_X_artikel_campagnebeeld

KRIJG 4 JAAR ONDERHOUD CADEAU.

Als u uw nieuwe BMW X model zakelijk financiert, is dat nu tijdelijk extra aantrekkelijk: u krijgt er 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij cadeau. Dat betekent zorgeloos rijden met ultieme zekerheid over uw maandkosten. De maandkosten bepaalt u eenvoudig zelf. U configureert uw BMW X model en kiest een passende zakelijke financiering tegen een bijzonder scherpe rente vanaf 4,49%*. BMW neemt het reguliere onderhoud voor zijn rekening. Uw voordeel is daarbij minimaal € 1.450,-. Ontdek de mogelijkheden snel, want deze actie loopt tot en met 30 december.

BMW X2 LEFHEBBER EDITION

DE BMW X2 LEFHEBBER EDITION.

De BMW X2 Lefhebber Edition is een speciale editie en gelimiteerd op slechts 100 BMW X2 modellen, exclusief voor de Nederlandse markt. Deze edition is gebaseerd op de sDrive 18i Executive uitvoering met automatische steptronic transmissie en wordt geleverd met het Executive pakket, de rijke uitrusting bestaat o.a. uit een alarm, navigatiesysteem, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, LED koplampen en een 2-zone automatische airconditioning.

BMW X1 Orange Edition II teaserfoto

BMW X1 Orange Edition II

De BMW X1 Orange Edition is gebaseerd op een van de populairste varianten, de BMW X1 sDrive20i Model xLine. Deze is te herkennen aan onder andere 18-inch lichtmetalen wielen in Y-spaak styling 569, bodembescherming in Silber matt en dorpellijsten met inleg in aluminium en BMW opschrift. De stoelen zijn bekleed met leder ‘Dakota’ Schwarz geperforeerd. Daarnaast beschikt het interieur onder meer over een met leder bekleed multifunctioneel sportstuur en interieurlijsten in Schwarz hoogglans met accentlijst Perlglanz Chrom.

 Was elke automaat maar een BMW

Was elke automaat maar een BMW.

Ontworpen voor rijplezier, dat is de Steptronic automaat. Niet alleen comfortabeler en zuiniger, maar ook sneller en vooral slimmer. Een automaat die rijden zo geweldig maakt, dat we hem iedereen gunnen. Kies uw gewenste model, of lees hieronder eerst waarom de Steptronic de transmissie voor liefhebbers is.

Prive Lease

Privé Leasen.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

BMW 3 Serie M Sport en luxury edition teaser

De BMW M Sport Edition en Luxury Edition

Van buiten sportief en dynamisch. Van binnen hoogwaardig en doordacht. Zowel de M Sport Edition als de Luxury Edition van de BMW 3 Serie onderstreept de ambitie van het sportiefste model in zijn klasse. En komt altijd stijlvol voor de dag – naar keuze met een sportieve, dynamische of elegante touch.