Alles voor een stralende zomer

Waar uw plannen u deze zomer ook naartoe leiden, u wilt zorgeloos kunnen genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om een uitgebreide Zomercheck te laten uitvoeren. Onze experts controleren uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat uw BMW weer helemaal zomerklaar is. Daarnaast kunt u bij ons nu ook voordelig uw navigatie laten updaten, uw airco laten checken of extra transportoplossingen laten installeren. En ook voor kinderen hebben wij een leuke verrassing. Zien we u binnenkort?

Backstage bij Keram 02

ZORGELOOS OP AVONTUUR

DOE DE BMW ZOMERCHECK

Waar u deze vakantie ook naartoe gaat, het is fijn als u zeker weet dat uw BMW overal op voorbereid is. Want in een hittegolf is uw airconditioning een verademing en tijdens een flinke regenbui zijn goede ruitenwissers geen overbodige luxe. Daarom wordt alles zorgvuldig gecontroleerd tijdens de BMW Zomercheck. Maar ook uw remblokken, verlichting, banden en vloeistoffen. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten. Boek vandaag nog een zomercheck voor slechts € 50,- dan weet u zeker dat uw BMW de hele zomer als een zonnetje rijdt.

EVEN OPFRISSEN.

ONDERHOUD VOOR UW AIRCO.

Om de lucht in uw BMW zo aangenaam mogelijk te houden, zorgt uw airconditioning naast een fijne temperatuur ook voor de afvoer van condens. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van koudemiddel, dat na verloop van tijd opraakt. Ook kan de condensor vervuild raken wat kan zorgen voor onaangename geuren in uw auto. Het is dus belangrijk om uw airconditioning op tijd te laten onderhouden. Met de preventieve en periodieke check door onze experts wordt uw airconditioning gecontroleerd, het koudemiddel bijgevuld en de condensor goed schoongemaakt. Zo rijdt u de hele zomer weer fris rond.
 

VOOR RIJPLEZIER ZONDER EEN VUILTJE AAN DE LUCHT

MAAKT U DE KEUZE TUSSEN TWEE SERVICE PAKKETTEN:

- Ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen;
- Vertraagt aangroei van nieuwe bacteriën;
- Laat een frisse geur achter.

- Leegtrekken en opvangen van het koudemiddel uit uw aircosysteem (vacumeren);
- Lek- en druktest;
- Terugplaatsen van het opgevangen koudemiddel;

Inclusief Service 'Reinigen':

  • Ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen;
  • Vertraagt aangroei van nieuwe bacteriën;

  • Laat een frisse geur achter.

  • > ACTIE: Bij service 'Compleet' tijdelijk gratis aanvullen met nieuw koudemiddel tot hoeveelheid fabrieksopgave!

ALTIJD DE JUISTE AFSLAG.

NAVIGATIE-UPDATE VOOR UW BMW.

Wist u dat elk jaar ongeveer 15 procent van het wegennet verandert? Bovendien komen er steeds nieuwe geografische gegevens en Points of Interest bij. Voor bijna alle BMW Navigatiesystemen is er daarom een kaartupdate beschikbaar. En als u de werkplaats bezoekt voor eind september, dan ontvangt u de BMW Navigatie-update voor slechts € 69,- (in plaats van € 109,-). Zo weet u zeker dat u deze zomer geen afslag zult missen. Maak vandaag nog een afspraak. 

BMW transportoplossingen

MOOI MEEGENOMEN.

BMW TRANSPORTOPLOSSINGEN.

Soms is het prettig als u net wat meer mee kunt nemen op reis. Een extra tent, uw elektrische fietsen of toch die surfplank? Met de BMW transportoplossingen kunt u vrijwel alles vervoeren. En of u nu een dakbox met dakdragers of een fietsendrager kiest, u weet zeker dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen. Bovendien past iedere oplossing optimaal bij het design van uw BMW.