APK voor uw BMW

De beste APK service bij Keram.

Ruim voor de datum waarop uw BMW zijn wettelijk verplichte APK-keuring nodig heeft, ontvangt u van ons een herinnering. Bij de APK keuring doen wij alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. Wij werken met:

• Door BMW zelf opgeleide monteurs
• Originele BMW onderdelen
• 2 jaar garantie

Bij Keram betaalt u € 45,25 incl. BTW voor de APK van uw BMW. Dit bedrag is inclusief het wettelijk verplichte uitlezen van het storingsgeheugen (EOBD). Als er geen foutcodes zijn, dan is een viergastest of roetmeting niet nodig. Laat u de APK uitvoeren tijdens een werkplaatsbezoek? Dan is de nieuwe APK keuring gratis. Lees hier meer over hieronder.

Service - Online werkplaats afspraak bij Keram
Werkplaats afspraak maken

Snel en makkelijk

Wat is APK - Keram BMW Heerlen Maastricht

Wat is APK?

Verplichte keuring voor uw BMW

Een APK (Algemene Periodieke Keuring) is verplicht voor elke auto op de openbare weg. Afhankelijk van de leeftijd van uw BMW moeten wij deze elk jaar of elke twee jaar opnieuw keuren voor de APK. U krijgt vóór het verlopen van de APK van uw BMW een brief hierover van de overheid waarin staat tot wanneer de huidige APK voor uw BMW geldig is. Zorg ervoor dat u voor het verlopen van de APK van uw BMW een nieuwe afspraak maakt. 

Bij een nieuwe APK controleren we uw BMW onder andere op de volgende onderdelen:

✔ Deugdelijkheid van de auto

✔ Spiegels

✔ Voorruit

✔ Deuren en vergrendeling

✔ Verlichting

✔ Remmen en remwerking

✔ Carrosserie

✔ Autogordels

✔ Registratie

✔ Uitlaat en uitstoot

✔ Wielen en banden

  BMW Keram Werkplaats

  Gratis APK

  Bespaar tijdens een werkplaatsbezoek

  U kunt al tot zes maanden voor de vervaldatum van uw APK uw auto opnieuw APK laten keuren. Deze APK keuring is helemaal gratis wanneer u de keuring laat uitvoeren tijdens een werkplaatsbezoek bij Keram. Zo voorkomt u dat u alleen voor een APK keuring langskomt bij ons. Mochten er naar aanleiding van uw bezoek reparaties noodzakelijk zijn dan vallen deze niet onder de gratis APK. Uiteraard overleggen wij eerst met u alvorens we overgaan tot reparatie. 

  Verlengde pechhulp i.c.m. uw APK

  Nu € 35,- in plaats van € 55,-

  Met BMW Verlengde Pechhulp geniet u van zorgeloos rijplezier. Wanneer en waar dan ook. De BMW Group Service Centrale is 24/7 bereikbaar voor professionele pechhulp verlening in heel Europa.

  APK van uw BMW Verlopen?

  Maak snel een afspraak

  Is de APK van uw BMW (bijna) verlopen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak voor een nieuwe APK keuring voor uw BMW. Het is namelijk verboden om op de openbare weg te rijden als de APK van uw BMW is verlopen. 

  Een nieuwe APK keuring plant u eenvoudig via onze online werkplaatsplanner. Belt u liever? U kunt natuurlijk ook telefonisch een werkplaatsafspraak maken met een van van onze ervaren serviceadviseurs.

  Nieuwe APK voor uw BMW bij Keram

  Snel en voordelig opnieuw APK gekeurd

  Waarom een APK keuring bij Keram BMW? Als BMW erkend service partner kennen wij uw BMW als geen ander. Een goede conditie van uw auto is erg belangrijk. Daarom wordt uw BMW bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke keuring) op diverse punten gecontroleerd. Naast veiligheidsaspecten wordt er tijdens de APK check ook gekeken naar milieuaspecten zoals lekkages en uitstoot. Voor uw eigen veiligheid, maar ook die van anderen.