BMW 2 SERIE.

BMW VOOR IEDEREEN.

Product BMW 2 Serie Coupé

BMW 2 Serie Coupé.

EVENVEEL EFFICIËNTIE ALS RIJDYNAMIEK.

Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unieke achterwielaandrijving biedt de BMW 2 Serie Coupé beduidend betere stuureigenschappen en een hoogst wendbare handling. Hoogpresterende motoren zorgen daarbij voor evenveel efficiëntie als rijdynamiek.

Product BMW 2 Serie Cabrio bij Keram

BMW 2 Serie Cabrio.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN VRIJHEID.

Zijn design: adembenemend mooi. Zijn karakter: grenzeloos vrij. De nieuwe BMW 2 Serie Cabrio is een toonbeeld van sportieve vrijheid en elegantie. De combinatie van dynamisch design, krachtige motoren en exclusieve uitrusting in het nieuw vormgegeven interieur opent nieuwe perspectieven van grenzeloos rijplezier. De sportiefste cabrio in zijn klasse laat zien hoe aantrekkelijk onafhankelijkheid kan zijn.

BMW 2 Serie Gran Coupe

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupe.

THE 2.

Een sportief-elegante vierdeurs coupé in de compacte klasse met een expressief design en excellente rijdynamiek.

BMW 2 Serie Active Tourer LCI detailinfo

BMW 2 Serie Active Tourer.

GENIET VAN MEER.

De BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt – met de dynamiek die u van een BMW verwacht.

BMW 2 Serie Gran Tourer LCI detailinfo

BMW 2 Serie Gran Tourer.

RUIMTE VOOR IEDEREEN. BMW VOOR U.

Aan ruimte geen gebrek in de BMW 2 Serie Gran Tourer. Aan rijplezier al helemaal niet. Naast het hoogwaardige luxe interieur biedt de BMW 2 Serie Gran Tourer u ook een zeer royale bagageruimte. Kortom, ruimte voor iedereen en een BMW voor u. Kom langs bij de BMW dealer voor een proefrit. Neem vooral al uw kinderen mee.

Proefrijden in de BMW 2 Serie

Ervaar zelf BMW rijplezier

Wilt u de BMW 2 Serie Coupé, Gran Coupé, Active Tourer of Grand Tourer zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW 2 Serie.