BMW 3 SERIE.

ONGEËVENAARD RIJPLEZIER.

BMW 3 Serie G20 productoverzicht

BMW 3 Serie Sedan.

VISIE OP EEN NIEUW TIJDPERK.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon “Hey BMW’ en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

BMW 3 Serie Touring 2019 Productoverzicht

BMW 3 Serie Touring

VISIE OP EEN NIEUW TIJDPERK.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring combineert innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek tot een perfect geheel. Als de atleet onder de allrounders verenigt hij zeer efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren, perfect afgestelde onderstelcomponenten en state-of-the-art assistentiesystemen. Om indruk te maken met rijdynamiek die ongeëvenaard is in het segment. Deze eigenschap straalt hij zelfs uit bij stilstand. Met innovatieve oplossingen voor het interieur en de praktische BMW Intelligent Personal Assistant neemt hij veel zaken naar wens uit handen – en creëert zo tijd voor de echt belangrijke dingen om van te genieten.

BMW 320e - Linksvoor

THE POWER OF CHOICE

Ontdek de nieuwe BMW 320e

Beleef geëlektrificeerd rijplezier in de nieuwe, plug-in hybride BMW 320e. Dankzij de krachtige elektromotor en het efficiënte hoogvoltage accupakket geniet u van optimale prestaties en een laag verbruik. Zonder in te leveren op de unieke kwaliteiten van de BMW 3 serie.

Ontdek nu alle details van de BMW 320e.

Proefrijden in de BMW 3 Serie

Ervaar zelf puur rijplezier

Wilt u de BMW 3 Serie Sedan of Touring zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW 3 Serie!