BMW 4 SERIE.

Product BMW 4 Serie Coupé

BMW 4 SERIE COUPÉ.

MOED IN ZIJN PUURSTE VORM

Compromisloos anders: De nieuwe BMW 4 Serie Coupé onderscheidt zich overduidelijk en op elegante wijze van de gangbare opvattingen. Het onafhankelijke design en het klassieke coupésilhouet doen denken aan iconische modellen en onderstrepen tegelijkertijd zijn progressiviteit. De sportieve lichtheid brengt hij naadloos over naar de weg, waar indrukwekkende wendbaarheid en sensationeel vermogen adrenaline opwekken. Zo is de krachtige sportcoupé gehuld in een aura van onbereikbaarheid, dat hem tegelijkertijd juist ook nog aantrekkelijker maakt.

Product BMW 4 Serie Cabrio

BMW 4 SERIE CABRIO.

GRENZELOOS GENIETEN

Een nieuwe vorm van vrijheid: met zijn onafhankelijke, progressieve esthetiek en het elegante interieur is de BMW 4 Serie Cabrio een uitzonderlijke verschijning die grenzen overtreft. De wendbare rijeigenschappen van de cabriolet garanderen sportieve dynamiek en onderstrepen zijn buitengewoon sterke drang naar individuele onafhankelijkheid.

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

OVERTUIGT OP ELK GEBIED.

Sprekend design, sportieve wegligging, veel ruimte en praktisch gebruiksgemak: de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé overtuigt op elk gebied. Met zijn hoge rijcomfort en royale interieurruimte met vijf volwaardige zitplaatsen en een grote bagageruimte is de elegante 5-deurs BMW 4 Serie Gran Coupé de perfecte reisgenoot voor elke gelegenheid.

Proefrijden in de BMW 4 Serie

Ervaar zelf rijplezier volgens BMW

Wilt u de BMW 4 Serie Coupé, Gran Coupé of Cabrio zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW 4 Serie.