BMW 4 SERIE.

Product BMW 4 Serie Coupé

BMW 4 SERIE COUPÉ.

MOED IN ZIJN PUURSTE VORM

Compromisloos anders: De nieuwe BMW 4 Serie Coupé onderscheidt zich overduidelijk en op elegante wijze van de gangbare opvattingen. Het onafhankelijke design en het klassieke coupésilhouet doen denken aan iconische modellen en onderstrepen tegelijkertijd zijn progressiviteit. De sportieve lichtheid brengt hij naadloos over naar de weg, waar indrukwekkende wendbaarheid en sensationeel vermogen adrenaline opwekken. Zo is de krachtige sportcoupé gehuld in een aura van onbereikbaarheid, dat hem tegelijkertijd juist ook nog aantrekkelijker maakt.

Product BMW 4 Serie Cabrio

BMW 4 SERIE CABRIO.

GRENZELOOS GENIETEN

Een nieuwe vorm van vrijheid: met zijn onafhankelijke, progressieve esthetiek en het elegante interieur is de BMW 4 Serie Cabrio een uitzonderlijke verschijning die grenzen overtreft. De wendbare rijeigenschappen van de cabriolet garanderen sportieve dynamiek en onderstrepen zijn buitengewoon sterke drang naar individuele onafhankelijkheid.

Product BMW 4 Serie Gran Coupé bij Keram

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

ELEGANTIE+

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs sedan. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt.

Proefrijden in de BMW 4 Serie

Ervaar zelf rijplezier volgens BMW

Wilt u de BMW 4 Serie Coupé, Gran Coupé of Cabrio zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW 4 Serie.