BMW 5 SERIE.

VOL INNOVATIES.

BMW 5 SERIE SEDAN.

VOL INNOVATIES.

Zijn missie: nieuwe maatstaven vestigen De nieuwe BMW 5 Serie vormt de belichaming van de innovatieve business-sedan. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante design voldoet hij overtuigend aan de eisen die aan een auto uit zijn klasse worden gesteld: een sportieve uitstraling en rijplezier dankzij de meest geavanceerde technologieën

BMW 5 SERIE TOURING.

VOL INNOVATIES.

Uitmuntende rijeigenschappen, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Serie Touring is een ware meester in zijn klasse. Overtuigend met de modernste techniek, de hoogste functionaliteit en bijzonder veel sportiviteit. Een veelzijdige en sportieve allrounder die u alle ruimte biedt voor de meest uiteenlopende activiteiten. Zo worden rijplezier en praktische eigenschappen voor vrije tijd en business op ongeëvenaarde wijze gecombineerd.

THE POWER OF CHOICE

Beleef geëlektrificeerd rijplezier in de nieuwe, plug-in hybride BMW 520e. Dankzij de krachtige elektromotor en het efficiënte hoogvoltage accupakket geniet u van optimale prestaties en een laag verbruik. Zonder in te leveren op de unieke kwaliteiten van de BMW 5 serie.

Ontdek nu alle details van de BMW 520e Sedan en BMW 520e Touring.

PROEFRIJDEN IN DE BMW 5 SERIE

Ervaar zelf puur BMW rijplezier

Wilt u de BMW 5 Serie Sedan of Touring zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW 5 Serie.