BMW 8 SERIE.

GEBOUWD OM INDRUK TE MAKEN.

BMW 8 Serie Coupe productfoto detailinfo

BMW 8 Serie Coupé.

COMPROMISLOOS KRACHTIG EN TOCH ZO GEMANIERD.

De BMW M850i xDrive zorgt ervoor dat de autosportgenen van de BMW 8 Serie Coupé volledig ontketend worden. De M Performance TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 4,4 liter cilinderinhoud en 390 kW (530 pk) maakt dat meter na meter duidelijk. Echte autosport-features, zoals de twee Twinscroll-turbocompressoren, cilinderloopvlakken met speciale coating en separaat regelbare koelcircuits, wekken de autosportgenen tot leven. Voor optimale dynamiek en perfecte tractie zorgen de 20-inch high performance banden, de vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen en het M sportdifferentieel. De M850i xDrive valt aan de buitenzijde op door de vergrote luchtinlaten, de voorspoilerlip, de M logo's op de voorschermen en de Air Breathers in de flanken, alsmede de M achterspoiler. En met tal van designelementen in Cerium Grey, zoals de omlijsting en spijlen van de nierengrille, de inleg van de Air Breathers, de buitenspiegelkappen, de 20-inch lichtmetalen wielen en de uitlaateindpijpen, onderscheidt de BMW M850i xDrive zich ook qua kleur van andere sportauto’s.

Productdetail BMW 8 Serie Gran Coupe 2019

BMW 8 Serie Gran Coupé.

NIEUW TOPPUNT VAN SPORTIVITEIT.

Waar dynamiek luxe ontmoet, ontstaat iets unieks: de BMW 8 Serie Gran Coupé is een adembenemende sportauto met vier portieren en een riant interieur. Het design is esthetiek in zijn meest pure, meeslepende vorm. Het introduceert een geheel nieuwe vormtaal voor luxe sportauto’s en straalt tomeloze kracht en een indrukwekkende wendbaarheid uit. De BMW 8 Serie Gran Coupé maakt deze compromisloze sportiviteit op elke meter asfalt waar. Zodra de temperamentvolle motor de toerenteller de hoogte in jaagt, stijgt ook de hartslag van de inzittenden. Op alle vier de zitplaatsen – in een onweerstaanbaar exclusieve en tegelijkertijd fascinerend sportieve ambiance.

BMW 8 Serie Cabrio productfoto detailinfo

BMW 8 Serie Cabrio.

EEN INDRUK DIE ONUITWISBAAR IS.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Een temperamentvolle vertegenwoordiger van de BMW luxeklasse, met een vooruitstrevende vormtaal die een indrukwekkende esthetiek en zelfvertrouwen uitstraalt. Daarnaast overtuigt deze emoties opwekkende cabriolet als krachtige sportauto, die dankzij de modernste technologieën beschikt over een uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier.

PROEFRIJDEN IN DE BMW 8 SERIE

Ervaar zelf puur BMW rijplezier

Wilt u de BMW 8 Serie Coupé, Gran Coupé of Cabrio zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW 8 Serie.