BMW EXECUTIVE EDITIONS.

TIJDELIJK TOT € 2.700,- VOORDEEL.

De BMW Executive Editions zitten vol met opties die het verschil maken. Die bij elkaar opgeteld zorgen voor nóg meer rijplezier.

PUUR RIJPLEZIER ZIT IN DE KLEINSTE DETAILS.
EN DIE DETAILS ZITTEN NU STANDAARD IN DE BMW EXECUTIVE EDITIONS.

Over welke opties hebben we het? Denk onder andere aan LED-koplampen. Die van nacht, dag maken. Navigatie Plus en Navigatie Professional met een breed 9-inch touch screen, online kaart updates en 3D beelden. Het verschil tussen de weg vinden en de weg ervaren. En wat dacht u van een lederen sportstuur. Daarmee neemt u voortaan geen bochten meer. Maar domineert u ze.
  
Wat ook verschil maakt; als u nú kiest voor een BMW Executive Edition, dan profiteert u van voordeel dat oploopt tot ruim € 2.700,- Wacht niet langer. Kies uw model en ervaar het rijplezier van een BMW Executive Edition met een proefrit bij Keram.
  

Lederen sportstuurwiel | Executive Edition

MEER BELEVING.

LEDEREN SPORTSTUURWIEL

Met het lederen sportstuur neemt u geen bochten meer. Maar domineert u ze. En voor de liefhebbers met oog voor detail; het lederen stuur is met de hand vast gestikt.

Navigatie plus en professional | Executive Edition

MEER GEMAK.

NAVIGATIE PLUS & PROFESSIONAL

Met de upgrade naar Navigatie Plus of Professional beschikt u over een bredere display die u met meer gemak bedient. Ook krijgt u regelmatige, online kaart-updates. Dus geen gedoe met CD’s.

Park Distance Control | Executive Edition

MEER COMFORT

PARK DISTANCE CONTROL

Het assistentiesysteem van BMW dat van u een ware parkeervirtuoos maakt.

Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2019.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.