BMW Group opnieuw officieel partner internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF Maastricht.

BMW Group verzorgt VIP shuttle service.

BMW Group is opnieuw officieel partner van de kunstbeurs TEFAF Maastricht. Die vindt van 16 tot en met 24 maart plaats in het MECC Maastricht en is een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen ter wereld. Speciaal voor de eregasten van het evenement stelt BMW Group, net als voorgaande jaren, een vloot van BMW 7 Series beschikbaar als officiële Courtesy Cars. BMW Privilege-leden kunnen bovendien ook dit jaar exclusieve arrangementen afnemen met onder andere een ontbijt en een guided tour. Bij de entree van de MECC is de nieuwe BMW 8 Serie Cabrio te bewonderen, die op zaterdag 9 maart zijn officiële showroomintroductie beleefde.

Courtesy Cars
BMW Group Nederland zet ook dit jaar de BMW 7 Serie in als officiële Courtesy Car. De BMW 7 Serie is met zijn zelfverzekerde, verfijnde elegantie en innovatieve technologieën een toonaangevende sedan in het luxesegment. Eregasten van TEFAF genieten van uitmuntend comfort, ruimte en alle mogelijke luxe aan boord van de courtesy cars, waarvan sommige zijn uitgerust met het optionele Executive Lounge interieur, met twee separate, volledig individueel in te stellen massagestoelen achterin.

TEFAF & BMW Group
TEFAF bestaat sinds 1988 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen ter wereld. TEFAF organiseert drie evenementen: TEFAF Maastricht, TEFAF New York Spring en TEFAF New York Fall. Ongeveer driehonderd internationale kunstgalerieën nemen deel aan de beurs in Maastricht. Sinds 2001 is BMW Group officieel partner van TEFAF en ondersteunt wereldwijd diverse kunstbeurzen, onder meer Art Basel, Art Basel Miami Beach, Art Basel Hong Kong, Frieze London, Frieze New York, Paris Photo en initiatieven als Gallery Weekend Berlin, BMW Tate Live en de BMW Art Cars.