BMW i

VOOR IN DE STAD EN DAARBUITEN.

Total cost of ownership

WAT KOST EEN ELEKTRISCHE BMW NETTO PER MAAND?

Als u kiest voor een zakelijke financiering van BMW Financial Services bij de aanschaf van een BMW i3 of een BMW iX3 met BMW Financial Lease, dan kunt u aanspraak maken of diverse fiscale voordelen. Dit is alleen van toepassing wanneer u de auto op de balans van uw onderneming zet. Zo rijdt u voor slechts € 166,-[1] netto per maand al in een gloednieuwe BMW. Alle autokosten zijn hierbij inbegrepen en met het voordeel dat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Met behulp van de Total Cost of Ownership calculatietool berekent u snel en eenvoudig wat uw BMW i netto per maand gaat kosten.

De nieuwe BMW iX3 02

DE BMW iX3.

GELADEN MET RIJPLEZIER.

De BMW iX3 geeft een nieuwe betekenis aan emissievrij rijden. Met de vijfde generatie van BMW eDrive technologie verenigt de eerste volledig elektrische SAV de toekomstgerichte aandrijving van een elektromotor met de uitstekende rijdynamiek van de BMW X familie. Innovatieve functies zoals de adaptieve recuperatie verhogen de efficiëntie met energieterugwinning bij het remmen, door de benodigde vertraging en de remwerking intelligent op elkaar aan te passen afhankelijk van verschillende beïnvloedende factoren. Uitrustingen zoals het standaard adaptieve onderstel zorgen voor puur rijplezier - en dat met een praktische actieradius van tot 460 km*. Bovendien bent u dankzij intelligente bestuurdersassistentiesystemen en digitale diensten altijd veilig en comfortabel onderweg. Met de op maat gemaakte producten en diensten van BMW Charging verloopt het opladen van de BMW iX3 met het grootste gemak en maximale efficiëntie.

Product BMW i3

BMW i3.

GEÏNSPIREERD DOOR DE TOEKOMST. GEBOUWD VOOR HET NU.

Instappen en de toekomst aan den lijve ervaren. De BMW i3 is voorzien van talloze innovatieve technologieën waarmee hij u zelfverzekerd door uw dagelijks leven beweegt. Hij verbindt u met de buitenwereld, informeert, organiseert en brengt u zo ver als u wilt gaan. Altijd klaar voor de weg en het verkennen van onbekend terrein. Met stijl en in toonaangevend design voor elektriserend rijplezier.

Headerfoto BMW i4 Keram BMW

BMW i4

DE EERSTE 100% ELEKTRISCHE BMW GRAN COUPÉ

Bent u klaar voor de nieuwe dimensie van energiek rijplezier? De BMW i4 is de eerste 100% elektrische BMW Gran Coupé – en een fascinerend bewijs dat elektrische aandrijving nu onlosmakelijk verbonden is met BMW. De BMW i4 is uitgerust met de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie, waarmee hij adembenemende prestaties levert. De BMW i4 – het eerste 100% elektrische productiemodel van BMW in het premium middensegment, dat in 2021 in productie gaat.

Afbeelding microstory overstappen naar elektrisch

De BMW iX

PIONIER VAN EEN NIEUW TIJDPERK

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De krachtige proporties, vergelijkbaar met de BMW X5 en de minimalistische vormtaal, geven de iX een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de combinatie van een hoogwaardige premium ambiance en de modernste technologieën ervoor dat het ruime interieur op alle vijf zitplaatsen het hoogste comfort biedt. Ontdek uw favoriete plek op wielen - de BMW iX.

Proefrijden in een elektrische BMW

Geladen met rijplezier

Wilt u zelf ervaren hoe het is om een elektrisch aangedreven BMW te rijden? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW i modellen.