BMW INDIVIDUAL.

Exclusiviteit op maat.

BMW Individual staat sinds jaar en dag voor bijzondere toewijding aan detail en ware exclusiviteit. Voor uitrustingsmogelijkheden die worden gekenmerkt door ambachtelijke perfectie en die met hun uniciteit het persoonlijk karakter onderstrepen. De BMW Individual Collection inspireert met de fijnste materialen en fascinerende kleurcomposities – en maakt zo de weg vrij voor al uw designwensen en een bijzonder individuele uitvoering. Ontdek de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van BMW Individual en creëer een BMW die helemaal aansluit bij uw persoonlijkheid.

PERSOONLIJKHEID ZICHTBAAR MAKEN.
VORMGEVINGSVRIJHEID TOT DE DERDE MACHT.
GRENZELOOS.
BMW Individual persoonlijkheid zichtbaar maken

PERSOONLIJKHEID ZICHTBAAR MAKEN.

De mogelijkheden van BMW Individual voor het exterieur

Ontdek de individualiseringsmogelijkheden van BMW Individual.

Vormgevingsvrijheid tot de derde macht

VORMGEVINGSVRIJHEID TOT DE DERDE MACHT.

De mogelijkheden van BMW Individual voor het interieur.

Ontdek de individualiseringsmogelijkheden van BMW Individual.

Grenzeloos, BMW Individual

GRENZELOOS.

De facetrijke individualiseringen in het exterieur.

Ontdek de individualiseringsmogelijkheden van BMW Individual.

BRONNEN VAN INSPIRATIE.

De BMW Individual Apps.

Ontdek de exclusieve wereld van BMW Individual in al zijn facetten – interactief via smartphone of tablet. Onze intuïtieve apps tonen u de veelzijdigheid van de BMW Individual Collection en de grenzeloze mogelijkheden van BMW Individual Special Request.

BMW Individual App
BMW Augmented Reality App
Sliderfoto BMW Individual App

BMW Individual App

Uitdrukking van uw persoonlijkheid.

Deze app maakt van de fascinatie van BMW Individual een interactieve ervaring. Intuïtieve features tonen de veelzijdigheid van de BMW Individual Collection en de unieke stylingopties van BMW Individual Special Request. Exclusieve uitrustingen voor interieur en exterieur zijn visualiseerbaar bij de BMW, waardoor de hoogwaardige materialen bijna tastbaar worden. Laat u inspireren en realiseer precies de BMW die uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Sliderfoto BMW Augmented Reality App

BMW Augmented Reality App

Veelzijdigheid herontdekken

De BMW 7 Serie is de perfecte symbiose van esthetiek, dynamiek en comfort. Een model dat staat voor innovatie en eigentijdse luxe. Alleen nog te verbeteren door de exclusieve uitrustingsopties van BMW Individual. De BMW Individual 7 Serie Augmented Reality App maakt deze fascinatie een interactieve ervaring. Ontdek de unieke veelzijdigheid van de BMW Individual Collection en geef deze uitmuntende sedan geheel naar uw eigen voorstelling vorm – comfortabel en intuïtief via smartphone of tablet. Als speciale highlight kunt u aansluitend uw persoonlijke droomauto van dichtbij en in origineel formaat vanuit elk perspectief onderzoeken – dankzij Augmented Reality.