BMW M.

WELCOME TO BMW M TOWN.

BMW M2 CS

BMW M2 COUPÉ COMPETITION

THE M2

Een sportauto die elke weg verandert. De BMW M2 Competition maakt een verpletterende indruk met een geweldige combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De grote luchtinlaten in de voorbumper verraden de gebundelde kracht van de nieuwe 410 pk* sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW M2 Competition staat altijd garant voor topprestaties en de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een echt M model, gebouwd voor winnaars.

Product BMW M3 Sedan

BMW M3 SEDAN

THE M3

De BMW M3 Sedan Modellen verenigen krachtige proporties en een markant vierdeurs design met M typerende sportiviteit. Aan de leiding van het karakteristieke kwartet staat de BMW M3 Competition Sedan met een indrukwekkende 510 pk en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele xDrive* vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. De BMW M3 Sedan biedt een sportautowaardige 480 pk vermogen en 550 Nm koppel.

BMW M4 COUPÉ

THE M4

De BMW M4 Coupé Modellen bieden een fascinerende combinatie van esthetiek, karakter en M typerende sportiviteit. Het trio staat onder aanvoering van de BMW M4 Competition Coupé met een indrukwekkend vermogen van 510 pk en 650 Nm koppel. Dankzij de high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele xDrive* vierwielaandrijving, Actief M Sperdifferentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – zowel bij dagelijks gebruik als op het circuit. De BMW M4 Coupé heeft een hoog vermogen van 480 pk en 550 Nm koppel. De combinatie van achterwielaandrijving en een optimaal afgestemde handgeschakelde M versnellingsbak met zes versnellingen maakt een zeer dynamische rijstijl mogelijk en transformeert de auto tot een puristische volbloed topatleet.

*M xDrive is naar verwachtig leverbaar vanaf zomer 2021.

Product BMW M5 Sedan

BMW M5 SEDAN

THE M5

De BMW 5 Serie Sedan M modellen combineren op overtuigende wijze de voor M kenmerkende sportiviteit met het comfort en de elegantie van een zakensedan. Ontdek de unieke M modellen en hun sterke persoonlijkheid: met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte onderstelafstemming neemt de BMW M5 Competition met M xDrive overduidelijk de leiding. De sportsedan met topprestaties onderstreept deze optisch met talrijke designkenmerken in hoogglans zwart. De BMW M5 beschikt behalve over de op optimale tractie en dynamiek gerichte M xDrive vierwielaandrijving, ook over een onderstel dat iedere aanspraak op sportief comfort op lange ritten waar kan maken. In samenspel met de 441 kW (600 pk) sterke 8-cilinder M aandrijving ontstaat een rijdynamiek vol kracht en wendbaarheid.

BMW M8 Coupé productfoto

BMW M8 COUPÉ

THE M8

Een indrukwekkende reeks uitrustingsmogelijkheden op het gebied van design, rijdynamiek en technische innovaties is leverbaar voor de BMW 8 Serie Coupé M modellen – alle ontworpen om het rijplezier op een nog hoger niveau te brengen. Deze indrukwekkende luxueuze sportauto’s staan tenslotte niet alleen voor ongebreidelde kracht als resultaat van technologische uitmuntendheid, maar bieden ook een luxueuze ambiance, eersteklas digitale diensten en innovatieve assistentiesystemen.

Productfoto BMW M8 Cabrio

BMW M8 CABRIO

THE M8

De indrukwekkend krachtige BMW 8 Serie Cabrio M modellen brengen de fascinatie voor open rijden naar een nieuw niveau en zetten een nieuwe maatstaf voor het rijden in luxe. Met zijn compromisloze prestaties en exclusieve ambiance is de BMW M8 Cabrio met M xDrive een high-performance sportauto, die staat voor buitengewoon open rijplezier. De BMW M8 Competition Cabrio met M xDrive biedt een nog krachtiger balans van rijcomfort en door autosport geïnspireerde prestaties, unieke designaccenten en een luxueus interieur.

Productfoto BMW M8 Gran Coupé

BMW M8 GRAN COUPÉ

THE M8

De BMW 8 Serie Gran Coupé M Modellen zijn opvallende sportauto’s met vier portieren. Ze combineren de technische vaardigheden van BMW M met de exclusiviteit van de BMW Luxeklasse en bieden uitzonderlijke rijervaringen met een luxe ambiance. Er zijn drie formidabele varianten om uit te kiezen: de BMW M850i Gran Coupé biedt een uniek samenspel van prestaties, efficiëntie en comfort. De BMW M8 Gran Coupé met M xDrive maakt indruk met zijn zeer exclusieve ambiance en dynamische karakter. Het meest extravagante model in het aanbod – de BMW M8 Competition Gran Coupé met M xDrive levert overweldigende prestaties en is de belichaming van pure high-performance luxe.

Product BMW X3 M 2021

BMW X3 M

THE X3 M

Superieure prestaties altijd en overal: de BMW X3 M modellen verhogen in split seconds de hartslag en het rijplezier. Ervaar sportauto’s vol emotie, die het avontuurlijke karakter van een BMW X3 verenigen met het sportieve en exclusieve van BMW M. Het is aan u: de BMW X3 M heeft buitengewoon autosport-DNA en biedt rijdynamiek op het hoogste niveau. Nog verder verhoogd door de BMW X3 M Competition met maximaal vermogen en exclusiviteit. De BMW X3 M40i en de BMW X3 M40d blinken uit met een extreem uitgebalanceerd samenspel van prestaties, comfort en efficiency.

Product BMW X4 M 2021

BMW X4 M

THE X4 M

De BMW X4 modellen claimen hun territorium op de weg – sterk, zelfverzekerd en altijd klaar om hun kunnen te bewijzen. Ze combineren de buitengewone prestaties en exclusiviteit van een M model met het expressieve temperament van een BMW X4. Het resultaat: vier zeer emotionele modellen voor een maximaal niveau van passie en adrenaline.

Product BMW X5 M

BMW X5 M

THE X5 M

Superieur op ieder gebied: de BMW X5 M Modellen manifesteren hun leiderschap in krachtige proporties, exclusief M design en buitengewone prestaties. De BMW X5 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt in de nog krachtiger en flamboyante BMW X5 M Competition met M xDrive.

Product BMW X6 M

BMW X6 M

THE X6 M

Superieur op ieder terrein: de BMW X6 M Modellen laten met buitengewone rijdynamiek, expressief M design en ongeëvenaarde wendbaarheid hun extraverte dominantie zien. De BMW X6 M met M xDrive inspireert met een luxueus interieur en rijdynamiek die wordt bepaald door autosportgenen. Een met adrenaline geladen rijervaring die nog een boost krijgt door de nog krachtiger en flamboyante BMW X6 M Competition met M xDrive.