BMW M 50 Jaar Editions

Vier met ons mee

BMW M bestaat 50 jaar: een feest voor liefhebbers. Wij nodigen u uit dat met ons mee te vieren, met unieke jubileumitems die de kracht van M onderstrepen. Zo zijn bijna alle BMW modellen met een M Sportpakket leverbaar. Kiest u voor zo’n pakket, dan kiest u voor meer dan extra stijl. We bekronen uw auto nu namelijk met de jubileumbadge, waarmee uw model deel uit zal maken van de rijke geschiedenis van BMW M.

Naast de jubileumopties, zijn de modellen te verfijnen met de BMW M Performance Parts, die zorgen voor sensatie, maximale individualiteit en een echt autosportkarakter.

Raak ook gedreven door rijplezier en vier met ons mee.

Vier het BMW M jubileum met uw huidige BMW

Veel voordeel op exclusieve BMW M 50 Anniversay Packs

Rijdt u al een BMW of wilt u uw nieuwe BMW nóg sportiever aankleden? Ontdek dan onze unieke BMW M 50 Anniversary Packs: Speciaal samengestelde pakketten met BMW M Performance onderdelen voor uw BMW. Zo viert u in stijl het 50-jarig jubileum van BMW M. 

Neem contact op en ontdek welke pakketten beschikbaar zijn voor uw BMW.

Exclusieve Lakkleuren

Vanaf maart 2022 zijn de geselecteerde BMW modellen verkrijgbaar in klassieke BMW kleuren. Zo zijn er 50 iconische en historische kleuren beschikbaar, zoals Dakar Yellow uit de jaren '90, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue.

De kleuren verwijzen naar de verschillende belangrijke periodes in de
50-jarige historie van BMW M.