BMW M Performance parts

Persoonlijkheid op maat bij Keram

Met de componenten en producten van BMW M Performance accessoires zijn de autosportgenen van BMW ook buiten het circuit op elk moment voelbaar. Exclusieve materialen en eersteklas kwaliteit vormen niet alleen optische highlights maar garanderen ook dynamiek tot in perfectie. Ervaar de ultieme vorm van sportieve individualiteit. Via onze webshop kunt u de volledige BMW M Performance Parts collectie bekijken.
Voor vragen staan onze Parts collega's u graag persoonlijk te woord.
Keram Maastricht: 043 361 85 55
Keram Heerlen: 045 545 21 21

Of u komt natuurlijk even voorbij voor persoonlijk advies op maat.

EEN STERKE BAND MET DE AUTOSPORT.

BMW M Performance accessoires is trotse partner van BMW Motorsport. Dynamische topprestaties en maximale sportieve performance zijn voor onze klanten onlosmakelijk verbonden met het merk BMW. Daarom is het ook voor BMW M Performance accessoires van groot belang om regelmatig deel te nemen aan autoraces met modellen die sterk overeenkomen met de serieproductieversie. De ervaringen die we opdoen in deze praktijk inspireren onze ontwikkeling en leveren waardevolle informatie.

Sinds 2012 wordt de Moto-GP Safety Car uitgerust met BMW M Performance accessoires. En ook onze BMW fabriekscoureurs zweren bij de kwaliteit en performance van onze componenten.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Video music: https://www.bensound.com

Onderstaand worden ter beeldvorming enkele mogelijkheden weergegeven voor zowel exterieur, interieur als accessoires. Het volledige aanbod is echter velen malen groter. Kom gerust langs voor de mogelijkheden of neem een kijkje in de webshop.

BMW M Performance frontsplitter carbon.
BMW M Performance buitenspiegelkappen carbon.
BMW M Performance remsysteem.
BMW M Performance Parts Exterieur Carbon frontsplitter

BMW M Performance frontsplitter carbon.

Design dat inspireert. De frontsplitter van 100 procent carbon versterkt op markante wijze de sportief-exclusieve uitstraling van uw BMW. Handmatig vervaardigd, compromisloos hoogwaardig en aerodynamisch geoptimaliseerd voor uw BMW.

BMW M Performance parts Exterieur Carbon spiegelkappen

BMW M Performance buitenspiegelkappen carbon.

Zet de juiste toon met hightech accenten. De buitenspiegelkappen bestaan voor 100 procent uit carbon en zijn zorgvuldig met de hand vervaardigd. Hun dynamische, sportieve en hoogwaardige design geeft het al direct aan: individualiteit voert de boventoon.

BMW M Performance Parts Exterieur remsysteem

BMW M Performance remsysteem.

Adembenemende performance en visuele herkenbaarheid: de vaste aluminium remklauwen zorgen samen met de geperforeerde en gegroefde remschijven voor uitmuntende controle en optimale remeigenschappen – ook bij nat weer.

BMW M Performance stuurwiel.
BMW M Performance carbon interieurkit met Alcantara.
BMW M Performance pedalen roestvrijstaal.
BMW M Performance parts Interieur sportstuurwiel

BMW M Performance stuurwiel.

Tastbare feiten: dankzij zijn greepgedeelte van Alcantara ligt het BMW M Performance stuurwiel bijzonder prettig in de handen en biedt het uitstekende grip – voor een directer stuurgevoel. Zijn markante design en middenmarkering in rood leder versterken de individuele autosportuitstraling nog verder.

BMW M Performance parts Interieur interieurkit met Alcantara.

BMW M Performance carbon interieurkit met Alcantara.

De ergonomisch gevormde schakelpookknop Pro met verlicht schakelschema en de sportieve handremgreep in carbon met een open structuur en Alcantara maken de BMW M Performance interieurkit tot een fraai highlight op de middenconsole. Voor een exclusieve autosportsfeer.

BMW M Performance parts Interieur pedalen roestvrijstaal.

BMW M Performance pedalen roestvrijstaal.

Details die het verschil maken: de pedalen van massief roestvrijstaal, hun minimalistische design en de asymmetrische vormgeving van hun rubberen profiel zorgen ook in de voetenruimte voor een uniek, hoogwaardig en dynamisch karakter. De perfecte aanvulling op andere producten van BMW M Performance parts.

BMW M Performance Drive Analyser.
BMW M Performance Track Fix voor actie-camera’s.
BMW M Performance sleuteletui.
BMW M Performance parts accessoires Drive Analyser

BMW M Performance Drive Analyser.

Bestaat uit een on-board diagnostic stick en een smartphone app (iOS en Android). Dit systeem registreert en analyseert op professionele wijze een groot aantal rijtechnisch relevante gegevens, zoals motorgegevens, topwaarden, gebruik van gas- en rempedaal, dwarsversnelling en nog veel meer.

BMW M Performance parts accessoires Track Fix voor actie-cameras

BMW M Performance Track Fix voor actie-camera’s.

De BMW M Performance Track Fix vormt een vaste en stabiele basis voor professionele buitenopnamen tijdens rijden op het circuit. De houder wordt gemonteerd op een van de sleepogen. De camera is te bedienen via een app.

BMW M Performance parts accessoires sleuteletui

BMW M Performance sleuteletui.

Het sleuteletui maakt indruk met zijn materiaalmix van carbon en Alcantara: de sleutel is met een zeskantinbus in BMW M Blau veilig verbonden met het etui. Tijdloos elegant, technisch doordacht en een kleine maar duidelijke verwijzing naar de autosport.