BMW MAAKT LEASEN i-READY.

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH ZODRA U ER KLAAR VOOR BENT.

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. Keram biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.

Leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

VOORDELEN i-READY

  • Keuze uit alle BMW modellen
  • Aantrekkelijk leasetarief
  • Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
  • BMW i-Ready optie voor slechts € 10,- per maand
  • Elektrisch rijden zodra u er klaar voor bent

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

WANNEER U ER KLAAR VOOR BENT.

Afbeelding microstory nu rijden in een BMW naar keuze

NU RIJDEN IN EEN BMW NAAR KEUZE.

Kies nu de BMW die u altijd al wilde rijden en stap over naar elektrisch wanneer u er klaar voor bent. Leasen kan zowel zakelijk als privé. Voor slechts 10 euro per maand extra kunt u na 24 maanden vrij overstappen.

Afbeelding microstory overstappen naar elektrisch

OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

Met de i-Ready optie in uw leasecontract heeft u, na 24 maanden, de vrijheid om boetevrij over te stappen naar een nieuwe elektrische BMW. Kies bijvoorbeeld voor de BMW i3, i4 of BMW iX3. Als u overstapt ontvangt u een nieuw leasecontract en leasetarief.

Afbeelding microstory de toekomst biedt meer

DE TOEKOMST BIEDT MEER.

BMW introduceert in de komende jaren nóg meer elektrische modellen. Onlangs is de BMW iX3 geïntroduceerd, een geweldige elektrische SUV. Volgend jaar komt de nieuwe BMW iX, de pionier van een nieuw tijdperk. Ook is de adembenemende BMW i4 in aantocht.

KIES VOOR PRIVATE LEASE.
KIES VOOR OPERATIONAL LEASE.
Microstory slider afbeelding Private Lease

KIES VOOR PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease geniet u zorgeloos van uw nieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en u bepaalt zelf het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. En als u in de rekentool de i-Ready optie aanvinkt, kunt u bij een contract van 48 maanden na 24 maanden tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische BMW. Een BMW leasen wordt zo nog interessanter. Ook voor de niet-lease rijder.

Microstory slider afbeelding Operational Lease

KIES VOOR OPERATIONAL LEASE.

Zakelijk rijden op zijn best. Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. En ook hier kunt u bij een contract van 48 maanden met i-Ready na 24 maanden boetevrij overstappen naar een elektrische BMW. Vergeet niet om de i-Ready optie aan te vinken.