BMW Private Finance

Tijdelijk vanaf slechts 5,49%

Financieren is interessant als u een BMW, nieuw of gebruikt, wilt kopen, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen. U kunt dan kiezen voor BMW Private Finance met een vaste looptijd en rente.

DE ZEKERHEID VAN BMW PRIVATE FINANCE.

Financieren is interessant als u een BMW, nieuw of gebruikt, wilt kopen, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen. U kunt dan kiezen voor BMW Private Finance met een vaste looptijd en rente.

Aantrekkelijke, vaste maandbedragen
Vaste looptijd en rente, u weet exact waar u aan toe bent
U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00
Totale kredietbedrag: € 26.250,00 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 4,99% 
Termijnbedrag: € 356,78
Slotsom: € 13.125,00 
Totale door u te betalen bedrag: € 30.250,35
Vaste debetrente voet: 4,99%

Financieren nieuwe BMW: De rente van 5,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 10 april 2022.

Financieren BMW occasion: De rente van 5,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 10 april 2022.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2022.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Algemene Voorwaarden