BMW X.

GRENZELOOS KRACHTIG.

BMW X1.

OP ALLES VOORBEREID.

Mijlpalen vooruit: de nieuwe BMW X1 is gemaakt om in alles de maatstaf te vormen. Zijn drang naar actie is vanaf het eerste oogcontact herkenbaar aan zijn atletische design. Voor u staat onmiskenbaar een BMW X model: zijn exterieur wordt gekenmerkt door korte overhangen en een lange wielbasis die kenmerkend is voor een SAV (Sports Activity Vehicle). Hij maakt zijn ambities duidelijk met overtuigende dynamiek en behendigheid. Dankzij grote veelzijdigheid en flexibiliteit in combinatie met innovatieve technologieën garandeert hij maximaal comfort tijdens iedere gereden meter.

Product BMW X2 bij Keram

BMW X2.

WEES DE JAGER. NIET DE PROOI.

Absoluut uniek. Bijzonder uitzonderlijk. De nieuwe BMW X2 maakt al vanaf de eerste blik zijn sportieve ambities duidelijk. Met zijn uitdagende sportiviteit biedt hij een dynamische en lichtvoetige performance die uniek is in deze klasse. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. Bent u er klaar voor?

BMW X3.

MET EEN MISSIE.

De nieuwe BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een uitdrukking van pure présence en vrijheid. Al bij de eerste aanblik overtuigt hij met zijn atletische uitstraling en fascineert met een spannende rijbeleving. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op het asfalt als offroad. Zo vestigt hij nieuwe maatstaven in zijn klasse en maakt hij onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil hoe men zijn bestemming bereikt.

De nieuwe BMW X4 2021

BMW X4.

KRIJGT GEEN GENOEG VAN UITDAGINGEN.

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.

De nieuwe BMW X5 2018

BMW X5.

DE ONBETWISTE LEIDER.

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De imposante nierengrille uit één stuk doet vermoeden wat er gebeurt als hij een keer diep ademhaalt. En het aangescherpte X design van de koplampen laat geen twijfel bestaan over wie aan kop zal gaan. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek, ongeacht de ondergrond, bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers. En weet hoe je als eerste aankomt.

BMW X6.

AANTREKKELIJKE KRACHT.

Trekt de aandacht: de nieuwe BMW X6 hoeft niet eens te rijden om op te vallen in de massa. Dat doet hij al bij stilstand met zijn krachtige proporties en expressieve design, in combinatie met de exterieuruitrusting BMW Individual hoogglans Shadow Line. In het bijzonder na zonsondergang komt zijn uitgesproken karakter naar voren dankzij de exclusieve BMW ‘Iconic Glow’ nierengrille. Als de indrukwekkende 22 inch wielen in beweging komen, gaat de hartslag omhoog. Het interieur biedt dankzij exclusieve materialen en een op de bestuurder gerichte cockpit een gelijkwaardige mate van prikkels en ontspanning.

De BMW X7 Productfoto

BMW X7.

THE PRESIDENT.

Een statement van de luxeklasse: de nieuwe BMW X7 is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid; ongekend comfort tot aan de derde zitrij. Van nature stijlvol met een elegant karakter.

Proefrijden in een BMW uit de X modelreeks?

Ervaar zelf puur BMW rijplezier

Wilt u een van de BMW X modellen zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ontdek zelf het rijplezier van de BMW X-Serie.