DE BMW 1 SERIE

Ontdek hem bij Keram Maastricht - Heerlen

De nieuwe BMW 1 Serie is gearriveerd en trekt direct alle aandacht. Hij onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. Hetzelfde geldt voor zijn interieur met een moderne ambiance die tot de verbeelding spreekt met premium kwaliteit en openheid. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid. Terwijl innovatieve technologieën en rijassistentiesystemen ervoor zorgen dat u altijd uw bestemming veilig en in alle comfort bereikt.

Volbloed BMW met uitgesproken karakter

De nieuwe BMW 1 Serie is de nieuwe norm in het premium compacte segment als het gaat om rijdynamiek, terwijl het model ook meer interieurruimte biedt dan zijn voorganger. Met zijn vooruitstrevend afgestemde wielophanging, innovatieve technologie en de integratie van alle componenten en systemen die de rijdynamiek verbeteren, biedt de nieuwe BMW 1 Serie een nog beter weggedrag en nog meer wendbaarheid dan voorheen – zowel met de nieuwe voorwielaandrijving als met BMW xDrive intelligente vierwielaandrijving.

Onze klanten zullen direct de alerte en precieze reacties van het onderstel waarderen en genieten van een nog prettigere rijervaring. De BMW 1 Serie is een echte BMW, maar heeft een uitgesproken karakter
Peter Langen, Head of Driving Dynamics van BMW Group.
Nieuwe BMW 1 Serie 2019 04

Technologie uit BMW i3.

BMW heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe BMW 1 Serie alle kennis en ervaring toegepast die het heeft opgedaan met de andere voorwielaangedreven modellen van BMW Group. Een cruciaal element voor de uitzonderlijke wegligging van de nieuwe BMW 1 Serie is de ARB-technologie, die de grip van de voorwielen nadrukkelijk verbetert. Het systeem is bekend van de BMW i3’s en debuteert nu in een auto met verbrandingsmotor. Deze technologie van BMW i verbetert de tractie niet alleen, maar reageert duidelijk sneller en preciezer.

Nieuwe BMW 1 Serie 2019 02

Krachtigste viercilindermotor voor topuitvoering BMW 1 Serie.

Krachtigste viercilindermotor voor topuitvoering BMW 1 Serie.
De nieuwe viercilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich nadrukkelijk in het gamma aandrijflijnen voor de BMW 1 Serie. De BMW M135i xDrive wordt aangedreven door de krachtigste viercilinder-in-lijnmotor van BMW Group, met een cilinderinhoud van 2,0 liter en BMW TwinPower Turbo technologie (verbruik gecombineerd: 6,8-7,1 l/100 km; gecombineerde CO2-emissie: 155-162 g/km)*. De motor levert een vermogen van 225 kW (306 pk) en is goed voor zeer dynamische prestaties dankzij technische oplossingen als een versterkte krukas, nieuwe zuigers en zuigerstangen, een grotere uitlaatgasturbo en geoptimaliseerde kleppen voor de brandstofinspuiting.

Nieuwe BMW 1 Serie 2019 05

Meer interieurruimte.

De BMW 1 Serie maakt ook een grote stap vooruit op het gebied van interieurruimte. Dankzij de voorwielaandrijving, de dwarse plaatsing van de motor en een lage middentunnel is er merkbaar meer ruimte beschikbaar dan in de vorige generatie. De toegenomen interieurruimte komt vooral de achterpassagiers ten goede. De beenruimte achterin bijvoorbeeld is met 33 mm gegroeid en de hoofdruimte met 19 mm. De achterbank is nu ook gemakkelijker toegankelijk en de bagageruimte is met 20 liter gegroeid tot 380 liter. Op die manier combineert de nieuwe BMW 1 Serie zijn hoogwaardige dynamiek en wegligging met beduidend meer interieurruimte.

Nieuwe BMW 1 Serie 2019 02

Proefrit maken met de 1 Serie

Ervaar zelf BMW rijplezier

Wilt u de BMW 1 Serie zelf ervaren? Reserveer dan een proefrit bij Keram Maastricht of Heerlen en ervaar zelf het rijplezier van BMW.