De BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition

Onwaarschijnlijk sportief. Onbescheiden veel BMW.

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en is al vanaf zijn introductie een autoriteit in de compacte premiumklasse. Nu is deze krachtpatser tijdelijk verkrijgbaar in een gelimiteerde M Sport Edition. 

EXCLUSIEF AANBOD. INCLUSIEF HEEL VEEL OPTIES.

AL VANAF € 42.241,- MET EEN VOORDEEL VAN € 3.319,-.

Deze luxe Edition combineert de rijke uitrusting van de Business Edition met de geweldige, sportieve opties van het Model M Sport. Met onder andere het navigatiesysteem Live Cockpit Professional, adaptieve LED koplampen, extra getint glas achter, M Achterspoiler en M Sportstoelen is de BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition een volmaakte bundeling van business en sportiviteit. 

Behalve de vele extra opties biedt de M Sport Edition ook nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel met M Sport Steering en het M Aerodynamicapakket van het Model M Sport de rijdynamische eigenschappen. En dat merkt u direct. In de M Sport Edition wordt al deze sportiviteit ook nog eens gecombineerd met de geavanceerde en intelligente opties van de Business Edition. Zelfs wat betreft de prijs zijn we sportief: de BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition is nu verkrijgbaar met een voordeel van € 3.319,-. 

Exterieur

18 inch Lichtmetalen M Wielen
M Sportonderstel
M Aerodynamicapakket
Metallic Lak
M Nierengrille Hoogglans Shadowline
M Sport Steering

SPORTIEF UITGERUST. SPORTIEF GEPRIJSD.

Met de BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition krijgt u het beste van twee werelden in handen: het sportieve van de Model M Sport en de luxe van Business Edition. Al deze opties zijn inclusief, en nu ook nog eens zeer sportief geprijsd. Configureer uw eigen BMW 2 Serie Gran Coupé M Sport Edition of vraag een proefrit aan bij uw BMW dealer. Wacht niet te lang, want het aanbod is beperkt.

Interieur

M Sportstoelen
Lichtpakket
M Hemelbekleding in Anthrazit
M Sportstuurwiel
Interieurlijst Illuminated Boston
Stof/Sensatec combinatie "Trigon" Schwarz | Schwarz

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Informeer naar de mogelijkheden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. Deze editie is niet leverbaar op de BMW M235i xDrive Gran Coupé.