De nieuwe BMW 2 Serie Coupé

Vanaf nu beschikbaar

Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unieke achterwielaandrijving biedt de BMW 2 Serie Coupé beduidend betere stuureigenschappen en een hoogst wendbare handling. Hoogpresterende motoren zorgen daarbij voor evenveel efficiëntie als rijdynamiek.

KLASSIEKE ACHTERWIELAANDRIJVING.

De achterwielaandrijving van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé zorgt voor een sportieve rijbeleving. Met de optionele Variable Sport Steering met Servotronic ontstaat een direct en scherp stuurgedrag met geringe stuurinput.

Beleef de compromisloze rijdynamiek van de BMW 2 Serie Coupé. Reserveer vanaf nu een proefrit.

Nierengrille met enkelvoudige omlijsting

De nierengrille met enkelvoudige omlijsting - in plaats van twee losstaande delen - onderstreept het karaktervolle design van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. In plaats van de klassieke spijlen zijn de nieren bij de BMW 2 Serie Coupé uitgerust met unieke, uitdrukkingsvolle kleppen. Deze openen en sluiten automatisch op basis van waar de situatie op dat moment naar vraagt. Wordt er sportief gereden en optimaal genoten van het ultieme rijplezier dat de BMW 2 Serie Coupé biedt? Dan openen de kleppen om te voldoen aan de behoefte aan extra koellucht voor de motor. Bijkomend voordeel: de openingen geven zicht op een van de belangrijkste onderdelen van de auto: de krachtige motor. Heeft de motor juist een warme omgeving nodig om zo efficiënt mogelijk te kunnen functioneren? Dan sluiten de kleppen zich om de warme in de motorruimte te behouden.

BMW 2 Serie Coupe 2022 - Achterlichten

Opvallende achterzijde

De unieke, gestroomlijnde achterlichten die op de uiterste hoeken zijn geplaatst versterken de brede stand op de weg van de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. De horizontale lijnzen creëren daarbij een spel tussen licht en schaduw, die de achterzijde op markante wijze uitlichten.

BMW 2 Serie Coupé 2022 - Koplampen

Bi-LED koplampen

De nieuwe koplampen van de BMW 2 Serie Coupé zijn niet zoals gebruikelijk met dubbele ronde schijnwerpers uitgevoerd, maar met enkele schijnwerper uitgevoerd, maar met enkele schijnwerpers - een knipoog naar iconische BMW Coupé modellen als de BMW 2002. Dankzij de Bi-LED technologie zijn dim- en grootlicht in lichtrand gerealiseerd.

BMW 2 Serie Coupé 2022 - Interieur

Innovatief Interieur

In de cockpit van de BMW 2 Serie Coupé zijn alle weergave- en bedieningselementen consequent op de bestuurder gericht. Het optionele multifunctionele M Sportstuurwiel met M logo en een stuurwielrand in leder Walknappa met voorgevormde duimvlakken biedt een sportief-direct stuurgevoel. Zo wordt het sportieve exterieur doorgevoerd in het interieur. Het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologiën

BMW 2 Serie Coupé 2022 - Voorkant

Maak een proefrit in de nieuwe BMW 2 Serie Coupé

Ervaar het ultieme rijplezier

Zelf ervaren hoe de nieuwe BMW 2 Serie Coupé rijdt? Reserveer dan eenvoudig een proefrit via onze online planner.