De nieuwe BMW 3 Serie

Ontdek alle vernieuwingen

De iconische BMW 3 Serie is vernieuwd. De nieuwe BMW 3 Serie is te herkennen aan een scherpere carrosserielijnen, nieuwe koplampdesigns en de volgende stap in digitalisering in het interieur.

BMW 3 Serie 2022 - Sedan - Koplamp Detail

Nieuw Koplampdesign

Ook beschikbaar als Adaptieve LED koplampen*

Het nieuwe design van de koplampen bestaat uit smallere units met duidelijke contouren. In daglicht onderscheid de nieuwe BMW 3 Serie zich dankzij de dagrijverlichting in omgekeerde L-vorm.

De optionele Adaptieve LED koplampen zijn te herkennen aan de blauwe accenten in de koplampbehuizing. Dit geeft het aanzicht van de auto een opmerkelijk chic voorkomen. De adaptieve LED koplampen bieden diverse functies zoals bochtverlichting en een niet-verblindende matrix grootlichtfunctie.

BMW 3 Serie 2022 - Sedan - Detail nieuwe nierengrille en koplampen

Nieuwe Nierengrille

Ook beschikbaar Honinggraatstructuur of Mesh design*

De vernieuwde BMW 3 Serie is snel te herkennen aan het nieuwe design van de nierengrille. De aangepaste contouren geven de nieuwe BMW nierengrille een nog krachtiger aanblik ten opzichte van het vorige model. De nieuwe, dubbele spijlen benadrukken het iconische sportieve karakter van de BMW 3 Serie.

Met het nieuwe Model M Sport pakket word uw BMW 3 Serie uitgerust met unieke honinggraatstructuur. De BMW M340i en M340d, de BMW M Performance modellen, zijn te herkennen aan de nierengrille in Mesh design voor een exclusieve uitstraling.

BMW 3 Serie - Sedan - Interieur - Curved Display

BMW Curved Display

Onderdeel van standaarduitrusting

Het vernieuwde interieur valt direct op. Het informatiedisplay achter het stuur en het infotainmentdisplay in het midden van het dashboard zijn samengevoegd tot één groot gebogen scherm. Er zijn minder fysieke schakelaars aanwezig. Deze maken plaats voor geavanceerde touch- en stembediening.

BMW 3 Serie 2022 - Touring - Achterkant

Scherpere lijnen

Nieuwe designs voor de voor- en achterbumper

Nieuwe, scherpere lijnen creëren een verfijnder en sportiever uiterlijk voor de nieuwe BWM 3 Serie. Aan de achterzijde zijn meer elementen uitgevoerd in de carrosseriekleur. Het nieuwe, horizontale lijnenspel accentueert de brede stand op de weg.

* Afhankelijk van modelvariant en optiepakket