De nieuwe BMW iX

PIONIER VAN EEN NIEUW TIJDPERK.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De minimalistische vormtaal geeft de BMW een moderne en expressieve uitstraling.

Ruim 600 km actieradius
500+ pk (307 kW)
120 km opladen in 10 minuten
Uitvoering
Fiscale Waarde Consumentenadviesprijs
BMW iX xDrive40
€ 85.500,- € 86.972,-
BMW iX xDrive50
€ 104.000,- € 105.472,-
Het monolithische design met weinig maar wel heldere lijnen zit vol karakter en is modern. De BMW iX ziet er krachtig en tegelijkertijd ook ‘clean’ en elegant uit
Domagoj Dukec – hoofd BMW Design

DE INDRUKWEKKENDE PRESTATIES VAN DE BMW iX.

AANDRIJVING
RIJCOMFORT
AERODYNAMICA

AANDRIJVING

De BMW eDrive technologie van de vijfde generatie omvat behalve twee elektromotoren ook de hoogvoltage-accu, de vermogenselektronica en de laadtechnologie van de BMW iX. De beide krachtige elektromotoren geven de BMW iX samen met de elektrische vierwielaandrijving een zeer efficiënt krachtpotentieel: meer dan 500 pk en een geruisloze acceleratie van 0 naar 100 km/h in minder dan vijf seconden plaatsen de BMW iX op sportautoniveau.  

RIJCOMFORT

Het individueel instelbare recuperatiesysteem zorgt samen met de adaptieve luchtvering op voor- en achteras niet alleen voor een grotere actieradius, maar geeft de bestuurder ook de mogelijkheid om de rijeigenschappen van de BMW iX naar eigen voorkeur af te stemmen. Sportief, een zo groot mogelijke actieradius of meer comfort – tot aan ‘one pedal driving’ waarbij de auto bij het loslaten van het stroompedaal zelfstandig remt en het kenmerkende zwevende gevoel van elektrisch rijden biedt.  

AERODYNAMICA

De BMW iX brengt het principe ‘vorm volgt functie’ met iedere millimeter van zijn dynamische design in de praktijk. Dat is vooral te zien aan de gladde carrosserie met lage raampartij, de tot een minimum beperkte naden en de vlakke onderzijde. Dankzij de gesloten voorzijde, de diffusor aan de achterzijde en uitzonderlijke details zoals de verzonken portiergrepen of de in de raamomlijsting geïntegreerde buitenspiegels bereikt de BMW iX een Cw-waarde van slechts 0,25. Zo verenigt hij actieradius en efficiëntie met innovatief SAV design.

Veelgesteld vragen over de BMW iX

De nieuwe BMW iX staat per november 2021 in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

De prijzen van de nieuwe BMW iX zijn nog niet bekend. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Er is op dit moment nog geen configurator beschikbaar. De volledige configurator wordt medio 2021 verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

De BMW iX is momenteel nog niet te bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

De eerste exemplaren van de BMW iX worden geproduceerd in juli 2021. 

De technische gegevens van de nieuwe BMW iX zijn nog niet beschikbaar op de website. Deze zullen beschikbaar gesteld worden met ingang van de prijzen en conifgurator. 

Financier uw BMW iX

U financiert de BMW iX al met Operational Lease vanaf € 1.249

BMW iX xDrive40 vanaf € 1.249 per maand.
BMW iX xDrive50 vanaf € 1.559 per maand.

Deze tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 20.000 km per jaar.