De nieuwe BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupé en BMW 4 Serie Cabrio

Vanaf nu in onze showrooms

Sinds zaterdag 13 maart j.l. sieren twee nieuwe BMW M modellen onze showrooms: de BMW M3 Sedan en de BMW M4 Coupé. Maar ook de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio heeft die dag zijn intrede bij Keram gemaakt.

BMW M3 Sedan en M4 Coupé 02

DE NIEUWE BMW M3 SEDAN EN BMW M4 COUPÉ

De nieuwe BMW M3 Sedan en de BMW M4 Coupé. In vergelijking met zijn vorige generatie zes-in-lijn motoren krijgt deze nieuwe generatie zes-in-lijn een vermogensstijging van 50 pk tot zelfs 60 pk op de Competition-modellen en een maximum koppel tot 650 Nm. Dankzij deze geweldige prestaties accelereren de nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé van 0 naar 100 km/u in 4,2 seconden. Uitstekende wendbaarheid, dynamisch rijgedrag en overdonderende prestaties, zelfs in de meest extreme situaties, kenmerken het rijgedrag van alle BMW M-modellen. Het Adaptieve M Sportonderstel met elektronisch aangestuurde schokdempers en M Servotronic besturing met variabele overbrenging is standaard, je bent dus verzekerd van een uitstekende wegligging.

Voor het eerst is het M Race Track Pack beschikbaar, wat voor zo’n 25 kilogram minder gewicht zorgt dankzij componenten als M Carbon keramische remmen, lichtere M lichtmetalen wielen en M Carbon kuipstoelen. Uiteraard is er meer dan voldoende keuze uit een prachtig assortiment aan BMW M Performance Parts als opties. De nieuwe BMW M3 Sedan is leverbaar vanaf € 124.376 en de nieuwe BMW M4 Coupé vanaf € 128.179. 

BMW 4 Serie Cabrio 2021 01

DE NIEUWE BMW 4 SERIE CABRIO

Naast deze twee M modellen werd op deze dag ook de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio officieel geïntroduceerd. Met zijn onafhankelijke, progressieve esthetiek en het elegante interieur is de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio een uitzonderlijke verschijning die grenzen overtreft. De wendbare rijeigenschappen van de cabriolet garanderen sportieve dynamiek en onderstrepen zijn buitengewoon sterke drang naar individuele onafhankelijkheid. Twee –direct in het oog springende- wijzigingen ten opzichte van zijn voorganger zijn de grille en het hardtop dak is ingeruild voor een softtop. De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is leverbaar vanaf € 61.252,-

BMW M4 Coupé

PLAN UW SHOWROOMBEZOEK

Maak telefonisch of per mail een afspraak met een van onze verkoopadviseurs om uw bezoek in te plannen.

Keram Maastricht
T: 043 361 85 55   E: maastricht@keram.nl

Keram Heerlen 
T: 045 545 21 21   E: heerlen@keram.nl


Of maak direct online uw bezoekwens kenbaar en wij nemen contact met u op om uw afspraak te bevestigen.