De nieuwe BMW X3(M) en X4(M)

Onbegrensd rijplezier

Sportiever, moderner en digitaler: BMW heeft zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC) – de BMW X3 en BMW X4 – niet alleen voorzien van een opgefrist uiterlijk, maar ook van een uitgebreide uitrusting. Daarnaast is het modellengamma vanaf nu overzichtelijker opgebouwd.

BMW X3 BMW X3 M BMW X4 BMW X4 M
Leverbaar vanaf
€ 64.769,00 € 98.645,00 € 67.362,00 € 101.238,00

DESIGN VOORZIJDE MET NIEUWE NIERENGRILLE.

BMW X3
BMW X4
BMW X3 LCI 2021 - Voorzijde

BMW X3

Het extreem brede voorkomen en de kenmerkende X-elementen maken de voorzijde van de BMW X3 zeer opvallend. Zijn buitengewoon onafhankelijke indruk wordt benadrukt door een extra hoekige BMW nierengrille en de bumper in nieuw design met verticale luchtinlaten in driehoeksvorm. De ca. 10 mm vlakkere full-LED koplampen geven het totaalbeeld van de BMW X3 een moderne en doelbewuste uitstraling.

BMW X4 LCI 2021 - Voorzijde

BMW X4

De BMW X4 komt door een compleet nieuw geïnterpreteerde voorzijde nog progressiever voor de dag. De opmerkelijk hoekige nierengrille, een nieuw ontworpen bumper met verticale luchtinlaten en 10 mm vlakkere full-LED koplampen verlenen de BMW X4 maximale moderniteit en sportiviteit vanuit elke zichthoek.

DESIGN ACHTERZIJDE MET LED ACHTERLICHTEN.

BMW X3
BMW X4
BMW X3 LCI 2021 - Achterzijde

BMW X3

De nieuw ontworpen achterzijde van de BMW X3 is zowel excentriek als modern. Dankzij de full-LED achterlichten met een nieuwe driedimensionale vormgeving valt hij nog meer op. Brede, verzonken, vrij gevormde uitlaatuiteindpijpen volgen de horizontale lijnen bovenaan en onderstrepen de moderniteit van het design. In combinatie met een nieuw ontworpen bodembeschermplaat maakt de achterzijde van de BMW X3 overduidelijk een zeer krachtige indruk.

BMW X4 LCI 2021 - Achterzijde

BMW X4

De achterzijde van de BMW X4 zet een maatstaf voor soevereiniteit en sportiviteit. Volledige LED achterlichten in een nieuwe lay-out zorgen voor een nog sterkere uitstraling, waarbij de brede, vrij gevormde uitlaatuiteinden de moderniteit van deze progressieve Sports Activity Coupé onderstrepen. In combinatie met een nieuw ontworpen bodembeschermplaat tussen de uitlaatuiteinden maakt de achterzijde van de BMW X4 overduidelijk een zeer krachtige indruk.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

BMW X4

Rebels met fascinerende charme: de BMW X4 M modellen combineren het hoge prestatiepotentieel en de exclusiviteit van een M model met het progressieve concept van de BMW X4. Kies uit vier buitengewone Sports Activity Coupés (SAC): de BMW X4 M biedt met zijn autosport-DNA rijdynamiek van het hoogste kaliber – naar grotere hoogten gebracht door de BMW X4 M Competition, die met zijn maximale vermogen en exclusiviteit gepassioneerd rijplezier biedt dat grenzen overschrijdt. De BMW X4 M40i en BMW X4 M40d tonen zich op iedere route van hun beste kant en overtuigen met een slimme combinatie van prestaties, comfort en efficiëntie.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀