De nieuwe BMW X7

Groots genieten

De BMW X7 is een combinatie van exclusiviteit, dynamiek, luxueuze ruimtelijkheid en veelzijdigheid. Verschillende verfijningen in het design – met name de impactvolle voorzijde – versterken het unieke karakter van de grootste Sports Activity Vehicle (SAV) van BMW.

Nieuw exclusief Design
BMW Curved Display
48v Mild Hybrid Technologie
BMW X7 LCI - Voorkant - BMW Keram

Een nieuw gezicht.

Opgedeelde koplampunits maken hun debuut bij de nieuwe BMW X7. De horizontale LED lichtelementen zijn hoger in de voorzijde geplaatst en bieden plaats aan de dagrijverlichting en richtingaanwijzers. De LED lichtunits daaronder zijn het dim- en grootlicht. Met hun donkere behuizing lijken ze diep in de voorzijde te liggen. De nieuwe adaptieve Matrix LED koplampen met antiverblindingsgrootlicht en automatische adaptieve lichtbundels doen ook dienst als mistverlichting.

Iconic Glow.

Standaard op de BMW X7 M60i xDrive

Gerichte verlichting van de BMW nierengrille zorgt voor een rijke, extravagante uitstraling van de voorzijde van de nieuwe BMW X7, zowel stilstaand als onderweg. De BMW Iconic Glow nierengrille is standaard voor het topmodel BMW X7 M60i xDrive en optioneel voor de andere modelvarianten.

Website Microstory BMW X7 LCI - Achterlichten met chrome omlijsting

Nieuwe achterlichten.

Aan de achterzijde wordt de progressieve stijl geaccentueerd door zeer slanke lichtunits, met nu een driedimensionale vormgeving. De elegante chroomlijst tussen de lichtunits is op verfijnde wijze door glas omsloten.

Nieuw M Sportpakket

Het optionele, vernieuwde M Sportpakket laat de dynamische rijeigenschappen van de nieuwe BMW X7 volledig tot hun recht komen. Ook M specifieke designelementen voor het exterieur en interieur benadrukken de prestaties van de BMW X7 M60i xDrive. De carrosseriekleur Marina Bay Blue metallic is exclusief voor dit BMW M model. Een andere nieuwe carrosseriekleur is Sparking Copper Grey metallic. Standaard voor de nieuwe BMW X7 zijn 20 inch lichtmetalen wielen. Het topmodel en uitvoeringen met M Sportpakket zijn voorzien van 21 inch lichtmetalen M wielen. Voor het eerst is een BMW model optioneel af fabriek leverbaar met 23 inch lichtmetalen BMW wielen.