De nieuwe BMW X7

Vanaf 11 mei bij Keram in de showrooms

Vanaf zaterdag 11 mei a.s. staat de geheel nieuwe BMW X7 in de showroom bij Keram. De BMW X7 is een statement van de luxeklasse: het is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid; ongekend comfort tot aan de derde zitrij.
  
De nieuwe BMW X7 is een luxe SAV met echt offroad-potentieel. De standaard adaptieve luchtvering op voor- en achteras, het innovatieve onderstelregelsysteem en de Integral Active Steering bieden maximale controle en comfort op elke ondergrond. En dankzij het M sportuitlaatsysteem doet ook het motorgeluid niet onder voor de dynamische prestaties.

Kom gerust langs in een van de showrooms van Keram om ‘the President’, zoals BMW de nieuwe BMW X7 noemt, live te bekijken. De cappuccino wordt vers voor u gezet, er is heerlijke Limburgse vlaai en goed glas wijn zal in de middag niet ontbreken.