Download de nieuwe My BMW App

Nu beschikbaar

De My BMW App is de nieuwe app van BMW en zal de BMW Connected App vervangen. De app toont informatie over de status van de auto en kan – afhankelijk van de uitrusting – op afstand functies bedienen. De BMW is bijvoorbeeld op afstand te vinden, te ver- of ontgrendelen en in het oog te houden via Remote 3D View;

U kunt vanaf nu overstappen van de BMW Connected App naar de nieuwe My BMW App.

Waarom de nieuwe My BMW App?

De voordelen op een rij

De nieuwe My BMW App kent vele voordelen ten opzichte van de BMW Connected App. De belangrijkste zijn hier op een rij gezet. 

  • Verbeterde User Experience
  • Verbeterde kwaliteit
  • Nieuw design
  • Feature parity
  • E-Mobility features
BMW Digital Key
BMW ID
Remote Software Upgrades

Highlights

Met de My BMW App kunt u eenvoudig uw BMW van de laatste software updates voorzien. Nadat u in uw app een melding ontvangt dat er een nieuwe versie klaarstaat, kunt u deze downloaden en draadloos naar uw BMW sturen. Zo weet u zeker dat uw BMW altijd up-to-date is.

Maak uw iPhone tot autosleutel met de nieuwe My BMW App. Wanneer uw BMW is uitgerust met de BMW Digital Key, dan is de BMW zonder fysieke sleutel te gebruiken. De toegang met BMW Digital Key is met maximaal vijf andere personen te delen. Het delen van de toegang kan naar wens ook met beperkte ‘rechten’, zoals een gelimiteerde topsnelheid – perfect voor beginnende bestuurders.

Voor alle Plug-In en volledig elektrische BMW's zijn er extra functies beschikbaar in de My BMW App. Zoals een verbeterd overzicht van de elektrische actieradius, de laadstatus en de laadhistorie.

De Laad- en Klimaattimer optimaliseert het laadproces aan de hand van ingevoerde tijdvakken voor het opladen en de ingestelde vertrektijden. Voor nog meer comfort behoort ook klimatiseren tot de mogelijkheden. Daarmee is het interieur bijvoorbeeld voor vertrek op te warmen in de winter of te koelen in de zomer.

In de My BMW App wordt u beloond voor elektrisch rijden wanneer dit mogelijk is met uw BMW. U verdient punten die u kan inwisselen voor laadtegoed bij BMW Charging.

BMW Points is al beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Personaliseer uw BMW door persoonlijke voorkeuren snel en automatisch in te stellen in uw BMW. Dankzij de My BMW App is inloggen nu nog gemakkelijker – in plaats van handmatig een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren kunnen klanten nu eenvoudig een QR-code scannen om hun instellingen veilig over te zetten. De gebruiker kan ook een profielfoto instellen die automatisch naar de auto wordt verzonden.

De My BMW App biedt eenvoudig toegang tot het BMW ecosysteem. Via de app kunt u de onderhoudsbehoeften van uw BMW in de gaten houden en direct contact opnemen met BMW Keram. Ook is een onderhoudsbeurt is eenvoudig via de app in te plannen.

Bij problemen onderweg biedt de My BMW App eenvoudig contact met BMW Pechhulp. Als u daarvoor toestemming geeft, ziet het servicepersoneel de locatie en de status van de BMW. Zo kunnen zij direct over-the-air hulp bieden. Ook biedt de app eenvoudig toegang tot de BMW ConnectedDrive Store en de BMW Online Shop.

Download de My BMW App

Scan de code met uw smartphone

Download de nieuwe My BMW App snel en veilig door de code met uw smartphone te scannen. 

Kunt u de code niet scannen? Gebruik dan onderstaande knop om de My BMW App te downloaden voor het besturingssysteem van uw smartphone.

My BMW App FAQ

Bekijk de meest gestelde vragen

Heeft u hulp nodig bij het instellen of gebruiken van de nieuwe My BMW App? Bekijk dan de FAQ. Hier wordt uitgebreid antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of komt u er niet uit? Neem dan contact op met een Product Genius van Keram Heerlen of Maastricht. Zij staan graag voor u klaar.

 

* De My BMW App is te gebruiken op alle BMW modellen vanaf 2014, uitgerust met ConnectedDrive Service en bij gebruik van een compatibele smartphone. De beschikbare functionaliteiten in de My BMW App kunnen per land verschillen.