€ 58,- NETTO BIJTELLING PER MAAND VOOR NÓG MEER BMW.

Niet eerder was elektrisch rijden zo aantrekkelijk. De rijk uitgeruste BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die u als zakelijke rijder zoekt. Het complete Executive Edition pakket bevat vele opties die het verschil maken. Denk aan breedbeeld navigatie, achteruitrijcamera, stoelverwarming en 20 inch lichtmetalen wielen.

Bovendien kunt u in de BMW i3 Executive Edition rekenen op een uitstekende range van 260 km en een snelle oplaadtijd. De auto beschikt tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met energie. Extra goed nieuws. De BMW i3 Executive Edition is nu snel leverbaar.

Vakantieauto Add On Mobility

VAKANTIEAUTO.

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met BMW Add-on Mobility kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor. Al onze Add-on Mobility auto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

BMW i3 Actieradius 310km

ACTIERADIUS 310 KM*.

De nieuwe BMW i3 gaat nu nog verder. Dankzij een nieuwe, krachtige accu bedraagt uw verhoogde actieradius 310* kilometer. De nieuwe accu voorziet de elektromotor ook van meer energie. En dat merkt u meteen. Want BMW zou BMW niet zijn als we geen manier hadden gevonden om deze energie direct om te zetten in meer rijplezier.

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

DE BMW CONCEPT iX3
PLUG-IN HYBRIDE.
BMW 318iA TOURING M SPORT CORPORATE LEASE.
BMW Concept iX3 tbv micro slider

DE BMW CONCEPT iX3

Van concept naar realiteit. De volledig elektrisch aangedreven BMW iX3 is er al in 2020. Met een krachtige accu van meer dan 70kWh biedt de iX3 bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten.

Plug-in Hybride tbv microstory

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW eDrive Editions bieden het beste van beide werelden. Ze combineren moeiteloos emissievrij en zuinig rijden met de rijdynamiek die u van BMW gewend bent. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan is deze standaard uitgerust met het High Executive pakket. Boordevol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, v ...

BMW 318iA Touring M Sport Corporate lease tbv micro story

BMW 318iA TOURING M SPORT CORPORATE LEASE.

Ontdek de rijk uitgeruste BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease. Dat is een hele mond vol. Maar dan krijgt u ook heel veel opties. Denk aan de automatische 8-traps Steptronic transmissie, breedbeeld navigatie en natuurlijk lederen bekleding met stoelverwarming. Met een netto bijtelling vanaf € 279,- per maand.