Keram nieuwsbrief

Aan- of afmelden

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Keram BMW nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Keram en BMW nieuws!

Nieuws / events

Hieronder zijn de meest recente persberichten te vinden. Voor meer persnieuws verwijzen we u door naar de BMW PressClub.

BMW 3 Serie 2022 - Sedan en Touring overzicht

De nieuwe BMW 3 Serie

18 mei 2022

De iconische BMW 3 Serie is vernieuwd. De nieuwe BMW 3 Serie is te herkennen aan een scherpere carrosserielijnen, nieuwe koplampdesigns en de volgende stap in digitalisering in het interieur.

De nieuwe BMW 7 Serie

20 april 2022

De nieuwe BMW 7 Serie baant volledig nieuwe wegen naar puur rijplezier, ongeëvenaard comfort voor lange reizen en een digitale belevingswereld van topklasse. Centraal bij deze nieuwe interpretatie van individuele en luxueuze mobiliteit staat de BMW i7. Het volledig elektrische vlaggenschip past naadloos in de top van het BMW modelportfolio en laat zien hoe duurzaam een premium toplimousine kan zijn.

Online Introductie BMW i7

13 april 2022

Op woensdag 20 april a.s. wordt de nieuwe, volledig elektrische BMW i7 online geïntroduceerd. De presentatie wordt live gestreamd op de website van BMW onderstaande button en via de social media kanalen van BMW Group.

De nieuwe BMW X7

13 april 2022

De BMW X7 is een combinatie van exclusiviteit, dynamiek, luxueuze ruimtelijkheid en veelzijdigheid. Verschillende verfijningen in het design – met name de impactvolle voorzijde – versterken het unieke karakter van de grootste Sports Activity Vehicle (SAV) van BMW.

De nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition

26 januari 2022

Het kenmerkende en onderscheidende design van de BMW X2 is een directe verwijzing naar de dynamische rijeigenschappen van deze Sports Activity Coupé. De nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition versterkt de sportieve uitstraling met opvallende accenten en creëert een interieursfeer die het rijplezier verhoogt dankzij gewilde uitrustingen en exclusieve interieurdetails. De GoldPlay Edition is vanaf maart 2022 leverbaar met keuze uit alle aandrijfvarianten van de BMW X2, variërend van de bijzonder efficiënte plug-in hybride BMW X2 xDrive25e* tot de bijzonder sportieve BMW X2 M35i*.

BMW 8 Serie LCI 2022 - Headerfoto

De nieuwe BMW 8 Serie

26 januari 2022

Met onder meer opvallende aanpassingen aan het exterieur- en interieurdesign heeft BMW zijn luxe sportauto’s op talrijke punten verder ontwikkeld. Meer dan ooit belichaamt de BMW 8 Serie de passie voor inspirerende prestaties en exclusieve stijl.

BMW 2 Serie Coupe 2022 - Keram Heerlen en Keram Maastricht - Nu in de showroom!

De nieuwe BMW 2 Serie Coupé

21 januari 2022

Krachtige proporties ontmoeten sportieve dynamiek: ontdek de nieuwe BMW 2 Serie Coupé. Door de met 31 mm vergrote spoorbreedte ten opzichte van zijn voorganger en dankzij de in deze klasse unieke achterwielaandrijving biedt de BMW 2 Serie Coupé beduidend betere stuureigenschappen en een hoogst wendbare handling. Hoogpresterende motoren zorgen daarbij voor evenveel efficiëntie als rijdynamiek.

BMW iX m60

Nieuw: BMW iX M60

5 januari 2022

Groen licht voor het eerste BMW M model dat is ontworpen voor puur elektrisch rijplezier. BMW Group presenteert de derde, nog krachtiger modelvariant van het nieuwe technologische vlaggenschip: de BMW iX M60. Met een piekvermogen van 455 kW (619 pk)*, een maximaal koppel van 1.100 Nm* en een M specifiek afgestemd onderstel brengt hij uitzonderlijke prestaties naar de wereld van lokaal emissievrije mobiliteit.

BMW wederom aan kop in Nederland.

BMW wederom aan kop in Nederland.

5 januari 2022

BMW Group Nederland heeft het succes van 2020 weten door te zetten. BMW vergrootte haar segmentaandeel tot 31,5% en bleef met grote afstand tot de concurrentie aan kop in het premium segment. Een belangrijk model dat aan dit succes heeft bijgedragen is de BMW iX3: met 2733 registraties het best verkochte elektrische model binnen het premium segment. MINI wist mede dankzij de sterke performance van de MINI Electric in het tweede halfjaar bijna 10% marktaandeel te bereiken; in 2021 was 1 op de 5 MINI’s een MINI Electric.

Afscheid John Meessen en Ralph Kerres

29 november 2021

Eind jaren 80 begonnen wij gezamenlijk als begin 20’ers aan ons Kera(m) avontuur. Met ingang van 1 december 2021 zijn wij niet meer actief betrokken bij Keram. Het was een schitterende reis waarvan ook wij samen met volle teugen hebben genoten!