Keram nieuwsbrief

Aan- of afmelden

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Keram BMW nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Keram en BMW nieuws!

Nieuws / events

Hieronder zijn de meest recente persberichten te vinden. Voor meer persnieuws verwijzen we u door naar de BMW PressClub.

De nieuwe BMW iX

13 november 2020

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De minimalistische vormtaal geeft de BMW een moderne en expressieve uitstraling.

BMW X5 M Competition en X6 M Competition First Editions

21 oktober 2020

Superieure kracht en extravagante styling maken de BMW X5 M Competition en de BMW X6 M Competition tot een uniek totaalpakket. Met een vermogen van maar liefst 625 pk en een gelimiteerde oplage van slechts 250 exemplaren zetten ze nieuwe maatstaven op het gebied van prestaties en exlusiviteit.

De Nieuwe BMW 128ti

7 oktober 2020

Maak kennis met de BMW 128ti: het nieuwste model uit de 1 Serie modelreeks. Gepositioneerd tussen de 120i en de M135i xDrive biedt de nieuwe BMW 128ti ongefilterde rijdynamiek dankzij de krachtige 265 pk-sterke viercilindermotor.  Ontdek hieronder alles over de nieuwe BMW 128ti die vanaf november te bewonderen is in onze showrooms en is nu te bestellen vanaf € 49.990,-.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupe 01

DE NIEUWE BMW 4 SERIE COUPÉ.

1 oktober 2020

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is ontwikkeld met één doel: het opnieuw definiëren van de essentie van rijplezier in zijn segment. Het design maakt duidelijk dat het accent ligt op dynamiek. De toon is gezet. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé staat vanaf nu bij Keram in de showrooms.

De Nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

30 september 2020

Het is zover: de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio. De nieuwe maatstaf voor rijdynamiek in een cabrio voor het premium segment. De nieuwe stoffen kap is maar liefst 40% lichter dan het stalen dak van het vorige model. Dit ziet er niet alleen fantastisch uit, het zorgt ook voor merkbaar betere rijprestaties door het lage zwaartepunt. De stoffen kap is leverbaar in zwart en Anthrazit Silber. De nieuwe BMW 4 serie cabrio staat vanaf maart 2021 in de showroom.

BMW X2 M Mesh Edition

30 september 2020

Nu nóg unieker: De BMW X2 als M Mesh Edition. Gebaseerd op de BMW X2 Model M Sport X en voorzien van stijlvolle designdetails zoals de 20" inch Aerodynamische M wielen, driedimensionaal Mesh effect grille en de unieke striping. De BMW X2 M Mesh Edition is verkrijgbaar vanaf november 2020 voor een meerprijs van € 4.995,-*

De nieuwe M3 en M4

23 september 2020

35 jaar na de introductie van de eerste BMW M3 presenteert BMW M de nieuwste generatie van zijn iconische high-performance sportauto's: De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé. De nieuwe generatie staat voor een nog hoger niveau van circuitwaardige prestaties én dagelijkse bruikbaarheid. Naast de standaard M3 en M4 is er voor beide modellen ook een nog krachtigere Competition uitvoering verkrijgbaar.

De nieuwe BMW 545e xDrive 01

De nieuwe BMW 545e xDrive Sedan

12 augustus 2020

BMW presenteert een nieuw plug-in hybride topmodel. Dat is de BMW 545e xDrive Sedan, met een zescilinder-in-lijn benzinemotor en vierwielaandrijving voor maximale energie-efficiëntie en dynamische prestaties. De BMW 545e xDrive is vanaf eind september te bestellen bij Keram.

De nieuwe BMW iX3 01

De geheel nieuwe BMW iX3.

16 juli 2020

Het eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model is klaar: de BMW iX3. De technische kennis en ervaring die BMW heeft opgebouwd met de ontwikkeling van de BMW i modellen is nu ingezet voor een volledig elektrisch model uit de X-familie van BMW. De geheel nieuwe BMW iX3 verenigt lokaal emissievrij rijplezier met het sportieve karakter waar de auto’s van BMW om bekendstaan, en het comfort en de veelzijdige functionaliteit en ruimte van een Sports Activity Vehicle (SAV).

Headerfoto BMW i3 For the Ocean Edition 03

BMW i3 For the Oceans Edition

22 juni 2020

Met de gelimiteerde BMW i3 For the Oceans Edition voegt BMW een nieuw hoofdstuk toe aan de indrukwekkende, duurzame prestaties van deze elektrisch aangedreven auto. In totaal worden honderd stuks van deze speciale editie geproduceerd. Het is een rijk uitgeruste versie met enkele speciale kenmerken in uiterlijk en interieur, die verwijzen naar het doel waaraan de kopers een bijdrage leveren. Bij de aanschafprijs is een donatie van € 1.000,- inbegrepen die ten goede komt aan een organisatie, die zich inspant voor het opruimen van plastic en schonere oceanen.