Keram nieuwsbrief

Aan- of afmelden

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Keram BMW nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Keram en BMW nieuws!

Nieuws / events

Hieronder zijn de meest recente persberichten te vinden. Voor meer persnieuws verwijzen we u door naar de BMW PressClub.

De nieuwe BMW M5 CS 2021 01

De nieuwe BMW M5 CS

27 januari 2021

BMW breidt het aanbod van zeer sportieve CS modellen verder uit met de nieuwe M5 CS. Deze exclusieve, speciale uitvoering – die in gelimiteerde aantallen wordt geproduceerd – trakteert vier inzittenden op een buitengewone rijbeleving en combineert uitzonderlijke prestaties met een exclusieve en luxueuze uitstraling. De nieuwe BMW M5 CS staat in de lente van 2021 in onze showroom met een vanafprijs van € 224.523,-.

Teaserfoto introductie BMW iX3

Introductie BMW iX3

21 januari 2021

De nieuwe BMW iX3 is een echte, volbloed BMW. Volledig elektrisch, en natuurlijk met het DNA van al zijn geweldige voorouders. Met net zoveel gemak als plezier rijdt u ruim 450 km (WLTP) op één acculading. En laadt u in een half uur weer op tot bijna 80%. Krachtig. Efficiënt. En gewoonweg adembenemend. Zo BMW kan elektrisch zijn.

BMW 520e - Linksvoor - headerfoto

De Nieuwe BMW 520e

31 december 2020

We zijn trots u het nieuwste model uit de BMW 5-serie te mogen presenteren. Voorzien van de laatste generatie van BMW's vooruitstrevende eDrive technologie en beschikbaar in zowel sedan- als touring uitvoering: De nieuwe BMW 520e. 

BMW 320e - Linksvoor

De Nieuwe BMW 320e

30 december 2020

We zijn trots u het nieuwste model uit de BMW 3-serie te mogen presenteren. Voorzien van de laatste generatie van BMW's vooruitstrevende eDrive technologie en beschikbaar in zowel sedan- als touring uitvoering: De nieuwe BMW 320e. 

Prijzen en introductiedatum nieuwe M3 Sedan en M4 Coupé

14 december 2020

Na de aankondiging op 23 september van de BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé zijn nu ook de prijzen bekendgemaakt die geldig zijn tijdens de showroomintroductie op 13 maart 2021. Vanaf dan zijn de laatste modellen uit de BMW M familie te bewonderen in onze showrooms bij Keram Maastricht en Heerlen.

Download de nieuwe My BMW App

3 december 2020

De My BMW App is de nieuwe app van BMW en zal de BMW Connected App vervangen. De app toont informatie over de status van de auto en kan – afhankelijk van de uitrusting – op afstand functies bedienen. De BMW is bijvoorbeeld op afstand te vinden, te ver- of ontgrendelen en in het oog te houden via Remote 3D View;

U kunt vanaf nu overstappen van de BMW Connected App naar de nieuwe My BMW App.

De nieuwe BMW iX

13 november 2020

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De minimalistische vormtaal geeft de BMW een moderne en expressieve uitstraling.