Keram officieel 'Erkend Duurzaam Plus' gecertificeerd

Keram is vanaf heden officieel Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd. Dit betekent dat wij als dealerbedrijf in alle facetten van onze bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Zo managen we onze afvalstromen, bieden we duurzame mobiliteit én aandacht voor het welzijn van personeel. Daarnaast betekent voor ons duurzaam ondernemen ook aandacht hebben voor de regio waarin we ons bevinden door bijvoorbeeld sponsoring en lokale partnerships. 

Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche en is een initiatief van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Het IvDM is in 2008 opgericht door vier grote brancheverengingen: BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging en Stiba. De Erkend Duurzaam certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke, 100 procent objectieve specialisten en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. 

Duurzame Mobiliteit

Elektrisch Vervangend vervoer

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bieden wij uniek vervangend vervoer aan. Heeft u een afspraak in een van onze werkplaatsen? Dan kunt u gratis gebruik maken van onze BMW e-bikes. Deze uitstootvrije vervoersmiddelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor u!

Wilt u gebruikmaken van een van onze BMW e-bikes? Laat het ons dan even weten in de opmerkingen bij het maken van de afspraak.