Keram #StayConnected Deals

Meerdere voordelen op nieuwe BMW's uit onze voorraad.

Het Corona virus heeft een grote impact: het raakt ons allemaal. De 1,5m economie, Skype of Zoom. Allemaal termen die voorbij zijn gekomen. In ieder geval is Stay Connected de term waar alles om draait: zowel zakelijk als privé! De laatste persconferentie van onze Premier Rutte, was voor ons het startschot om tegen u te zeggen: YES, WE’RE OPEN!

Keram biedt nu zeer veel voordeel op haar voorraad nieuwe BMW’s tijdens de Keram #StayConnected Deals!
Echt veel Keram #StayConnected voordeel voor de toekomst -maar liefst 5 jaar lang- bovenop superscherpe deals zoals u van ons gewend bent, maar nu nog extra scherp! Lees verder op deze pagina over alle voordelen. Onze verkoopadviseurs zoeken met u naar de beste Keram #StayConnected Deal persoonlijk of via videoverbinding! 

#StayConnected!

Team Keram

Afbeelding microstory 5 jaar onderhoud cadeau

#5 jaar gratis onderhoud

op uw nieuwe BMW

Koop nu tijdens de Keram #StayConnected Deals een nieuwe BMW uit onze voorraad en ontvang 5 jaar gratis onderhoud op deze BMW cadeau! Een BMW Service Inclusive contract van 5 jaar/100.000 km.

Microstory afbeelding 5 jaar gratis BMW ConnectedDrive Keram StayConnected Deals

#5 jaar gratis ConnectedDrive

op uw nieuwe BMW

Altijd en overal connected met en in uw BMW! Daar zorgt het KERAM BMW ConnectedDrive Package Plus voor. Bij aanschaf van uw nieuwe BMW tijdens de Keram #StayConnected Deals krijgt u dit gratis!

Microstory afbeelding 5 jaar gratis WiFi en iPhone 11 CADEAU Keram StayConnected Deals

#5 jaar gratis WiFi hotspot + iPhone 11 CADEAU

bij uw nieuwe BMW

Koop nu tijdens de Keram #StayConnected Deals een nieuwe BMW, dan staat internet in uw nieuwe BMW vijf jaar lang aan: het maakt het leven een stuk makkelijker. Zou het niet geweldig zijn om onderweg net zo eenvoudig als thuis te surfen? Betrouwbaar, veilig en snel dat is wat de BMW WiFi Hotspot u biedt. Dit in combinatie met GRATIS de nieuwe IPHONE 11, met 2 camera's voor ultrascherpe foto’s!

Afbeelding Microstory - Veilig in contact met Keram

Veilig in contact met Keram

vraag een live preview van uw gewenste BMW aan!

Keram werkt uiteraard volgens alle richtlijnen van het RIVM. Een bezoek aan onze showroom of werkplaats is maximaal veilig. 

Ook bieden wij u de mogelijkheid van hele efficiënte video calls met onze verkoopadviseurs, waarvan de meeste u reeds langer dan 10 jaar van dienst zijn. Dat is vertrouwd!