Kom zaterdag 28 september naar Keram

Introductie van de nieuwe BMW 1 Serie en 3 Serie Touring en een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij Keram!

Op zaterdag 28 september is het weer zover: Net als de voorgaande jaren, openen wij onze deuren voor iedereen die van BMW houdt. Een geweldige dag voor oud én jong. En een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij BMW maar ook de nieuwste modellen te ontdekken.

BMW Backstage wordt elk jaar populairder. Bemachtig daarom snel een plek voor de Backstage schrijf u in voor een gratis Backstage check voor uw BMW!

BMW 1 Serie Backstage

ONTDEK DE NIEUWE BMW 1 SERIE.

De nieuwe BMW 1 Serie is één en al ambitie. Hij is nog slimmer, sneller en ruimer. En als Executive Edition nu ook nog luxer. Wilt u de nieuwste BMW 1 Serie als eerste live ontmoeten? Tijdens BMW Backstage heeft u de kans om kennis te maken met deze geweldige nieuwe generatie van BMW.

BMW 3 Serie Touring 2019 Productoverzicht

BEWONDER DE NIEUWE BMW 3 SERIE TOURING.

Ook de nieuwe BMW 3 Serie Touring maakt z’n entree tijdens Backstage 2019. Innovatie, functionaliteit en sportieve dynamiek komen samen tot een perfect geheel. Kom naar BMW Backstage en ontdek alle nieuwe technologie die garant staat voor onovertroffen rijplezier van deze populaire Touring.

Panoramadak cadeau op de nieuwe BMW 1 Serie of BMW 3 Serie Touring

PANORAMADAK CADEAU*

Unieke introductie-aanbieding: koopt u op zaterdag 28 september bij Keram een nieuwe BMW 1 Serie of BMW 3 Serie Touring dan krijgt u van ons het zeer gewilde panoramadak CADEAU!* 

*Vraag naar de voorwaarden

Foto Backstage check

DOE DE KOSTELOZE BACKSTAGE CHECK.

Tijdens BMW Backstage kunt u samen met de expert uw eigen BMW nalopen op de brug. Onze Expert inspecteert uw BMW op 12 punten zoals de remblokdikte en bandenprofiel maar beantwoordt daarnaast ook al uw vragen.

BMW Genius tbv infosessies

NEEM DEEL AAN DE LEERZAME INFOSESSIES.

BMW Backstage is ook geweldig leerzaam. Dit jaar organiseren we drie info sessies:

  • BMW Connected Drive.
    • Hoe uw BMW nog slimmer en persoonlijker wordt door online services.
  • Accessoires maken uw BMW compleet.
    • Wat zijn de musthaves en waarom maken winterwielen het verschil.
  • Technologie in de werkplaats.
    • Onze technische Experts praten u bij over de rol van nieuwe technologie in de werkplaats.

Aanmelden is niet nodig, u kunt gedurende de dag aansluiten bij onze infosessies

BMW fietsen Backstage

RIJPLEZIER WORDT NU NOG MOBIELER: DE BMW BIKES.

Inmiddels beschikt BMW over een brede range fietsen en BMW e-Bikes. Stoer, comfortabel en gehuld in een strak design zorgen ze voor rijplezier van een heel ander niveau. Tijdens BMW Backstage kunt u kennis maken met verschillende BMW bikes!