LAGE CO2, LAGE RENTE

Financier uw Plug-In Hybride of elektrisch extra voordelig

Het financieren van een volledig elektrische of Plug-in Hybride BMW is tijdelijk nóg voordeliger, want: Hoe lager de CO₂ uitstoot, hoe lager de rente die u betaalt. Door het rentetarief te koppelen aan de CO₂ uitstoot belonen we iedereen die kiest voor een elektrische of Plug-in Hybride BMW. 

Het aanbod van geëlektrificeerde BMW modellen groeit en BMW loopt al jaren voorop in de productie van duurzame auto's. Met deze regeling voeren we dat nu ook door in onze financieringsoplossingen.

Ontdek hoe elektrisch BMW kan zijn.

Lage rente
Lage BPM
Milieubewust rijden
Elektrische BMW
Plug-In Hybride BMW

Elektrische BMW

Nu slechts 2,99% rente

Het financieren van een volledig elektrische BMW is nu zeer aantrekkelijk. U profiteert momenteel van de uiterst scherpe rente van 2,99%. Configureer uw elektrische BMW en bereken uw maandbedrag. Vervolgens vraagt u gemakkelijk een offerte aan.

Plug-In Hybride BMW

Nu slechts 3,99% rente

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de vele BMW Plug-in Hybride modellen. Dankzij hun lage CO₂-uitstoot en bijbehorende BPM voordeel zijn ze een aantrekkelijke optie. Financieren kan daarbij nu voor slechts 3,99% rente. Configureer uw BMW Plug-in Hybride samen en bereken uw maandbedrag. Vervolgens vraagt u gemakkelijk een offerte aan.

Rekenvoorbeeld

Volledig elektrische BMW

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00 
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00 
Totale kredietbedrag: € 26.250,00 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48 
Jaarlijkse kosten percentage: 2,99% 
Termijnbedrag: € 323,16
Slotsom: € 13.125,00 
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
Vaste debetrente voet: 2,99%

*De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021. 

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. 

BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv.