Modellen

Van 1 tot Z.

Onderstaand het overzicht van het BMW modellengamma. Bij Keram leveren wij ook veel modellen direct uit voorraad. Kom gerust langs en laat u vrijblijvend informeren.

Productoverzicht BMW 1 Serie

BMW 1 SERIE.

PRESTATIEGERICHT.

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect.

BMW 2 Serie productrange foto

BMW 2 SERIE.

BMW VOOR IEDEREEN.

Twee keer zoveel rijplezier: met de BMW 2 Serie modellen brengt BMW het voor het merk zo typerende rijplezier naar het premium compact segment.

Productoverzicht BMW 3 Serie range 2019

BMW 3 SERIE.

VISIE OP EEN NIEUW TIJDPERK.

De sportiefste vertegenwoordigers van hun klasse, in de vorm die u wilt: de BMW 3 Serie Sedan, BMW 3 Serie Touring en de BMW 3 Serie Gran Turismo.

Productoverzicht BMW 4 Serie

BMW 4 SERIE.

ELEGANTIE+

Sportiviteit verenigd met adembenemende esthetiek: de BMW 4 Serie Coupé en Cabrio zijn indrukwekkende vertegenwoordigers van een geheel nieuwe generatie BMW's. De BMW 4 Serie Gran Coupé vormt de perfecte aanvulling op deze modelreeks en overtuigt met zijn natuurlijke elegantie en praktische eigenschappen.

Productoverzicht BMW 5 Serie LCI

BMW 5 SERIE.

VOL INNOVATIES.

De meest geavanceerde BMW 5 Serie modellen ooit: leverbaar als Sedan en Touring, aangevuld met M Performance modellen en een iPerformance Sedan. Auto’s met veelzijdige kwaliteiten voor dagelijks gebruik en met prestaties en élégance die indruk maken.

Productoverzicht BMW 6 Serie LCI

BMW 6 SERIE.

EEN MARKANT STATEMENT.

De BMW 6 Serie Gran Turismo overtuigt door zijn unieke esthetiek en het even royale als luxueuze interieur. Zijn superieure rijeigenschappen zorgen voor sportieve dynamiek – en voor maximaal reiscomfort op lange ritten. Deze BMW is een expressief statement – van modern design en de geneugten van het grote reizen.

Foto productoverzicht BMW 7 Serie

BMW 7 SERIE.

THE 7.

De BMW Group kent een lange traditie in het vormgeven van de automobiele toekomst. Wij geloven dat de toekomst het beste te voorspellen is als we deze zelf creëren. Met de BMW 7 Serie creëren wij vandaag al de luxe van morgen. Met baanbrekende innovaties, maatgevend comfort, eigentijds design en een dynamiek die niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst efficiënt is.

Foto productoverzicht BMW 8 Serie 2019

BMW 8 SERIE.

THE 8.

Luxe in de meest sportieve verschijningsvorm: de BMW 8 Serie combineert de uitmuntende rijdynamiek van een sportauto en de superieure kwaliteitsstandaard van de BMW luxeklasse in een iconisch model. De onmiskenbare vormtaal, de krachtige motoren, alsmede het indrukwekkende niveau van comfort en innovatie creëren een nieuwe dimensie van exclusieve sportiviteit, die met superieur gemak aan de meest ambitieuze normen voldoet.

BMW X Serie productrange foto

BMW X.

GRENZELOOS KRACHTIG.

De wereld is vol mogelijkheden – en u kunt ze ontdekken met de BMW X modellen. Met de overzichtelijke zitpositie, de intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive en de zuinige motoren vindt u in elke BMW X Serie uw auto voor elk moment van uw leven.

BMW Z overzicht

BMW Z.

GEEN GRENZEN AAN RIJPLEZIER.

De mogelijkheid van open rijplezier, adembenemend in elk detail. Het exterieur toont de individuele stijl van de BMW Z4 Roadster in zijn puurste vorm: strak, modern en vol emotie.

Productoverzicht BMW i modellen

BMW i.

VOOR NOG MEER RIJPLEZIER.

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Ontdek de BMW i3 en de BMW i8.

Productoverzicht BMW M modellen bij Keram

BMW M.

M. DE KRACHTIGSTE LETTER TER WERELD.

M. De krachtigste letter ter wereld was altijd al een betrouwbaar herkenningsteken van ware sportwagens. De actuele modellen van BMW M GmbH zetten deze traditie voort: de BMW M2 Competition als Coupé, BMW M3 als Sedan, de BMW M4 als Coupé en Cabrio en de BMW M5 als Sedan met M xDrive.