Modellen

Van 1 tot X.

Onderstaand het overzicht van het BMW modellengamma. Bij Keram leveren wij ook veel modellen direct uit voorraad. Kom gerust langs en laat u vrijblijvend informeren.

BMW 1 SERIE.

PRESTATIEGERICHT.

Maakt indruk, zorgt voor plezier en valt direct op. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte connectiviteit verovert de nieuwe urban hero uw hart stormenderhand. Want hij is niet alleen vlot onderweg, ook op het web beweegt hij zich met hoge snelheden - en kan zo elke uitdaging aan. Een klein verschil met groot effect.

BMW 2 Serie productrange foto

BMW 2 SERIE.

BMW voor iedereen.

Twee keer zoveel rijplezier: met de BMW 2 Serie modellen brengt BMW het voor het merk zo typerende rijplezier naar het premium compact segment.

Productoverzicht BMW 3 Serie bij Keram

BMW 3 SERIE.

Ongeëvenaard rijplezier.

De sportiefste vertegenwoordigers van hun klasse, in de vorm die u wilt: de BMW 3 Serie Sedan, de BMW 3 Serie Touring en de BMW 3 Serie Gran Turismo.

Productoverzicht BMW 4 Serie modellen bij Keram

BMW 4 SERIE.

Elegantie+

Sportiviteit verenigd met adembenemende esthetiek: de BMW 4 Serie Coupé en Cabrio zijn indrukwekkende vertegenwoordigers van een geheel nieuwe generatie BMW's. De BMW 4 Serie Gran Coupé vormt de perfecte aanvulling op deze modelreeks en overtuigt met zijn natuurlijke elegantie en praktische eigenschappen.

Productoverzicht BMW 5 Serie bij Keram

BMW 5 SERIE.

Vol innovaties.

De meest geavanceerde BMW 5 Serie modellen ooit: leverbaar als Sedan en Touring, aangevuld met M Performance modellen en een iPerformance Sedan. Auto’s met veelzijdige kwaliteiten voor dagelijks gebruik en met prestaties en élégance die indruk maken.

Productoverzicht BMW 6 Serie

BMW 6 SERIE.

Elegant en krachtig.

Tijdloze fascinatie als traditie: de BMW 6 Serie Cabrio vort een unieke synthese van verbluffende dynamiek en exclusieve elegantie. De belofte van performance, een open invitatie. De vierdeurs BMW 6 Serie Gran Coupé en de BMW 6 Serie Gran Turismo zetten deze traditie op intelligente en consequente wijze voort.

Productoverzicht BMW 7 Serie bij Keram

BMW 7 SERIE.

Driving Luxury.

De BMW Group kent een lange traditie in het vormgeven van de automobiele toekomst. Wij geloven dat de toekomst het beste te voorspellen is als we deze zelf creëren. Met de BMW 7 Serie creëren wij vandaag al de luxe van morgen. Met baanbrekende innovaties, maatgevend comfort, eigentijds design en een dynamiek die niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst efficiënt is.

BMW 8 Serie foto productoverzicht

BMW 8 SERIE.

Gebouwd om indruk te maken.

Maakt indruk tot in het kleinste detail: terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie Coupé tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.

BMW X Serie productrange foto

BMW X.

Grenzeloos krachtig.

De wereld is vol mogelijkheden – en u kunt ze ontdekken met de BMW X modellen. Met de overzichtelijke zitpositie, de intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive en de zuinige motoren vindt u in elke BMW X Serie uw auto voor elk moment van uw leven.

Productoverzicht BMW M modellen bij Keram

BMW M.

M. De krachtigste letter ter wereld.

M. De krachtigste letter ter wereld was altijd al een betrouwbaar herkenningsteken van ware sportwagens. De actuele modellen van BMW M GmbH zetten deze traditie voort: de BMW M2 als Coupé, BMW M3 als Sedan, de BMW M4 als Coupé en Cabrio, de BMW M5 als Sedan met M xDrive, de BMW M6 als Gran Coupé en Cabrio, en de BMW X5 M en BMW X6 M.

Productoverzicht BMW i modellen

BMW i.

Voor nog meer rijplezier.

Het BMW i mobiliteitsconcept maakt 100% elektrisch rijden in de dagelijkse praktijk mogelijk. Zodanig, dat u niet alleen tijdens, maar ook vóór en na de rit enthousiast blijft. Ontdek de BMW i3 en de BMW i8.