Motorolie service

de beste olieservice voor uw BMW

Voor onze BMW Keram olieservice gebruiken we uitsluitend originele onderdelen en door BMW aanbevolen motorolie. Hierdoor bent u verzekerd van topprestaties van het hoogste niveau. Goede olie zorgt voor de juiste smering van uw motor waardoor deze blijft presteren, rit na rit. Daarnaast beschermt en reinigt de olie de motor. Hierdoor wordt de levensduur van de motor verlengd.

Onze BMW Motorolie service:

- Verversen van de motorolie
- Afvoeren van de oude olie en het oliefilter op een verantwoorde manier
- Resetten van het digitale onderhoudssysteem
- Vakkundig vervangen van het oliefilter

Service - Online werkplaats afspraak bij Keram
Werkplaats afspraak maken

Snel en makkelijk

BMW Keram Motorolie Service

BMW Motorolie

Ontdek de voordelen van Originele BMW Motorolie

Het gebruik van originele BMW motorolie heeft verschillende voordelen. Deze motorolie is speciaal ontwikkeld voor specifieke BMW motoren en is daardoor perfect afgestemd op uw BMW.

✅ Binding van vuildeeltjes beschermt de motor
✅ Bescherming tegen sludgevorming
✅ Verdampt minder snel waardoor bijvullen minder vaak nodig is
✅ Zorgt zelf bij extreem lage temperaturen tot -40°C voor beter gedrag bij een koude start 
✅ Uitstekende motor-specifieke eigenschappen, zoals de speciale motorolie voor BMW M modellen

 

 

Veelgestelde vragen over het vervangen van motorolie van uw BMW

Welke motorolie geschikt is voor uw BMW verschilt per model. U kunt het beste contact opnemen met onze service adviseurs voor advies op maat. Zij kunnen u precies vertellen welk type olie geschikt is voor uw BMW. De juiste olie is essentieel voor een goede werking en lange levensduur van de motor van uw BMW. 

Wanneer het tijd is om de motorolie van uw BMW te vervangen geeft uw auto dit zelf aan. Ziet u deze melding? Neem dan contact op met onze serviceadviseurs om een olie servicebeurt in te plannen of gebruik onze online werkplaatsafspraak planner. Zo bent u verzekerd van de beste service en het gebruik van originele BMW onderdelen. 

Het regelmatig verversen van de motorolie van uw BMW verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat uw BMW in topconditie blijft. Goede en verse olie is essentieel voor een goede smering van de bewegende onderdelen van de motor van uw BMW.

De kosten van het vervangen van Motorolie voor uw BMW is afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt mee hoeveel liter olie uw BMW nodig heeft, of uw BMW een diesel- of benzinemotor heeft en welk type olie er nodig is. Een BMW M model heeft andere motorolie nodig dan een regulier model. 

Om exact te weten wat het verversen van de motorolie van uw BMW gaat kosten neemt u eenvoudig en vrijblijvend contact op met onze serviceadviseurs. Zij kunnen uw precies vertellen welke olie uw BMW nodig heeft en wat een olie service beurt voor uw BMW gaat kosten.