Nieuw: BMW iX M60

Het beste van drie werelden: i, X en M

Groen licht voor het eerste BMW M model dat is ontworpen voor puur elektrisch rijplezier. BMW Group presenteert de derde, nog krachtiger modelvariant van het nieuwe technologische vlaggenschip: de BMW iX M60. Met een piekvermogen van 455 kW (619 pk)*, een maximaal koppel van 1.100 Nm* en een M specifiek afgestemd onderstel brengt hij uitzonderlijke prestaties naar de wereld van lokaal emissievrije mobiliteit.

De BMW iX M60 combineert duurzaamheid met het design van een moderne Sports Activity Vehicle (SAV) en uitzonderlijke rijeigenschappen. Op deze manier belichaamt hij het beste van de drie werelden van BMW i, de BMW X modellen en BMW M GmbH. Met zijn technologische highlights op het gebied van geautomatiseerd rijden, bediening en connectiviteit staat de BMW iX M60 symbool voor een nieuw vorm van geavanceerde luxe, high-performance en een premium karakter.

Het startsignaal voor elektrische mobiliteit in BMW M stijl.

De BMW iX M60 accelereert vanuit stilstand in slechts 3,8 seconden* naar 100 km/h. De krachtige vermogensafgifte van de M specifieke elektrische aandrijving blijft onder alle omstandigheden behouden, zodat de acceleratie vrijwel constant blijft tot aan de elektronisch gelimiteerde topsnelheid van 250 km/h. De actieradius van de BMW iX M60 is volgens de WLTP-cyclus vastgesteld op 561 kilometer*.

* Het stroomverbruik van de nieuwe BMW iX M60 bedraagt gemiddeld 21,9 kWh/100 km. Deze waarden zijn vastgesteld volgens de WLTP cyclus. Alle cijfers met betrekking tot prestaties, verbruik en emissies zijn voorlopig.