Nieuws / events

Hieronder zijn de meest recente persberichten te vinden. Voor meer persnieuws verwijzen we u door naar de BMW PressClub.

BMW 8 Serie Coupe First Edition

BIJ KERAM UIT VOORRAAD LEVERBAAR: DE GELIMITEERDE BMW M850i xDrive Coupé First Edition.

14 februari 2019

BMW presenteert een zeer exclusieve gelimiteerde uitvoering van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. Deze speciale editie inspireert op unieke wijze met zijn dynamische rijgedrag, terwijl hij fascineert met zijn luxueuze uitrusting en zijn sportieve, elegante design. Zijn maximale exclusiviteit is gegarandeerd door de individuele samenstelling van de auto en de oplage van slechts vierhonderd exemplaren wereldwijd.

BMW X3 en BMW X4 M 03

De nieuwe BMW X3 M en X4M

14 februari 2019

BMW M GmbH breidt het aanbod van high-performance modellen uit in het segment van de Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC). De BMW X3 M en de BMW X4 M bieden de hoogste rijdynamiek, wegligging en precisie in hun segment.
BMW Product detailfoto BMW 7 Serie LCI

Prijzen nieuwe BMW 7 Serie.

7 februari 2019

BMW verscherpt het aanbod in het luxe segment. De nieuwe BMW 7 Serie verzet opnieuw de bakens en maakt zijn intenties direct duidelijk met een zelfverzekerd voorkomen, verfijnde elegantie en innovatieve bediening van assistentiesystemen en connectiviteitstechnologie. Het nieuw interieur creëert een verfijnde ambiance voor nog meer comfort tijdens het afleggen van lange afstanden. De nieuwe BMW 7 Serie staat vanaf 30 maart a.s. bij Keram in de showroom. 

BMW 7 Serie LCI plug-in hybride 03

Elektrisch aangedreven rijplezier in het luxury performance-segment:

5 februari 2019

BMW presenteert een bijzonder eigentijdse en technologisch geavanceerde vorm van automobiele luxe. De nieuwe plug-in hybridemodellen van de BMW 7 Serie zijn klaar voor de showroomintroductie op 30 maart 2019. Naast het sportieve karakter, het reiscomfort en de aangename ambiance, biedt de nieuwe plug-in hybride BMW 7 Serie een hoge mate van efficiency en de mogelijkheid om volledig elektrisch aangedreven, lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos te rijden.

BMW 7 Serie LCI 2019 05

De nieuwe BMW 7 Serie.

16 januari 2019

Wereldpremière nieuwe BMW 7 Serie: premium autofabrikant BMW scherpt het aanbod van zijn belangrijkste modellen in het luxe segment aan. Het nieuwe exterieurdesign wordt gekenmerkt door een zelfverzekerd voorkomen en elegante precisie. Nieuw interieur creëert een verfijnde ambiance voor meer comfort tijdens het afleggen van lange afstanden. Vanaf maart in onze showroom. Prijzen volgen later.

De nieuwe BMW X7 prijzen bekend 01

Prijzen bekend gemaakt van de geheel nieuwe BMW X7.

19 november 2018

De nieuwe BMW X7 zet de toon in het luxe topsegment. Het grootste model in de BMW X line-up is de eerste auto waarvan de uitstraling, de exclusiviteit en de interieurruimte van een luxe topmodel samensmelten met het levendige en veelzijdige karakter van een Sports Activity Vehicle (SAV). De BMW X7 staat vanaf zaterdag 30 maart 2019 bij Keram in de showrooms en is in eerste instantie verkrijgbaar in drie motorvarianten voor de volgende vanafprijzen:
   
Benzine
BMW X7 xDrive40i automaat vanaf € 118.495,-
  
Diesel

Nieuwe BMW Z4 prijzen bekend First Edition 01

Prijzen van de geheel nieuwe BMW Z4 Roadster

19 november 2018

Vanaf nu ook te bestellen als unieke Z4 M40i First Edition voor een meerprijs van € 9.990,-.

De BMW Z4 Roadster is de open, premium sportauto van dit moment. BMW heeft een rijke historie als het gaat om rijplezier en de BMW Z4 Roadster is de nieuwste interpretatie van het klassieke roadster-concept. De tweezitter combineert maximale wendbaarheid en opwindende dynamiek met een verleidelijk design en een puristisch interieur. De nieuwe BMW Z4 Roadster is beschikbaar in drie motorvarianten en staat vanaf 9 maart 2019 bij Keram in de showroom met de volgende vanafprijzen:

De nieuwe BMW 330e 02

Nieuwe BMW 330e Sedan sportiever en efficiënter dan ooit.

17 november 2018

Plug-in hybride aandrijflijn met vooruitstrevende BMW eDrive technologie; elektrische actieradius vergroot tot 60 kilometer*; CO2-emissie met meer dan 10% verminderd; nog meer vermogen: standaard XtraBoost functie goed voor extra 30 kW (41 pk); introductie in de zomer van 2019; eind mei te bestellen.

2018-11-15_BMW_3_Serie_G20_bij_Keram_05

Prijzen van de geheel nieuwe BMW 3 Serie Sedan.

16 november 2018

Al meer dan 40 jaar vormt de nieuwe BMW 3 Serie wereldwijd de benchmark in het middenklassesegment. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan brengt premium-kwaliteit en innovatie naar het middenklassesegment met zijn rijke standaarduitrusting. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan wordt standaard geleverd met een groot aantal veiligheidsfeatures en een rijke standaarduitrusting. De nieuwe BMW 3 Serie is vanaf heden te bestellen bij Keram en staat vanaf zaterdag 9 maart 2019 in onze showrooms. Onderstaand de vanafprijzen:

Introductie BMW X5 en BMW 8 Serie Coupé

Showroomintroductie nieuwe BMW X5 en BMW 8 Serie Coupé

5 november 2018

Zaterdag 24 november a.s. staan beide nieuwe topmodellen naast elkaar in onze showroom op Maastricht-Airport. Klaar voor een eerste ontmoeting met u.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Wij verheugen ons op uw bezoek.

Aanmelden Keram nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Keram BMW nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Keram en BMW nieuws!