Service & Onderhoud

Met behulp van intelligente elektronica altijd in beeld.

Het onderhoudsconcept van BMW.
BMW is gestopt met de grote en kleine beurt. Tegenwoordig wordt de toestand van slijtagedelen en bedrijfsvloeistoffen naar gelang het model via sensoren en algoritmen en/of met behulp van parameters als afgelegd aantal kilometers of de persoonlijke rijstijl bepaald. Bij het starten van de auto wordt u over de actuele onderhoudstoestand en het eerstvolgende onderhoud geïnformeerd. Het voordeel daarvan is dat er alleen onderhoud wordt uitgevoerd als dat nodig is.

Diagnose van uw BMW.
De in de auto geïntegreerde On Board Diagnose herkent eventuele storingen in een vroeg stadium en slaat deze op in haar geheugen. Na diagnose levert dit snelle en exacte analyses van storingen. Bovendien staan wij in directe verbinding met de gespecialiseerde vakafdelingen van BMW. Daarmee is altijd een service kwaliteit van niveau gewaarborgd. Innovatief, snel en betrouwbaar.

De KeyReader.
Belangrijke autogegevens als chassisnummer, kilometerstand of de noodzakelijke servicebehoefte worden in de contactsleutel opgeslagen. Deze gegevens kunnen bij een werkplaatsbezoek met onze KeyReader worden ingelezen. Onduidelijkheden of schrijffouten zijn daardoor uitgesloten en er is meer tijd voor een persoonlijk gesprek met onze Service Adviseur.

Service voor u en uw BMW.

Professioneel, betrouwbaar en waar voor uw geld.

Service - Online werkplaats afspraak bij Keram

Werkplaatsafspraak.

Eenvoudig een werkplaatsafspraak maken wanneer dat u het beste uitkomt. Dit kan razendsnel via onze online werkplaatsafspraak module. Kies uw vestiging en vul uw gegevens in. Wij bevestigen binnen 24 uur (tijdens kantoortijden) uw afspraak of nemen contact met u op om een en ander te bespreken.

Service - BMW Service Inclusive bij Keram

BMW Service Inclusive

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW - voor een aantrekkelijke -vaste prijs- vooraf.

Headerfoto BMW Verlengde Garantie bij Keram

BMW verlengde garantie

Naast de 3 jaar garantie die BMW standaard biedt heeft u ook de mogelijkheid om de garantie van uw BMW te verlengen naar 4 of 5 jaar in totaal. De dekking van BMW verlengde garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen.  

Service - APK bij Keram

APK bij Keram.

Ruim voor de datum waarop uw BMW zijn wettelijk verplichte APK-keuring ontvangt u een herinnering. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. Wij zijn voor deze keuring het aangewezen adres.

Service - BMW i Service bij Keram

BMW i SERVICE

Elektriciteit als brandstof, dat vergt specifieke vakkennis. Zowel bij Keram Maastricht als Keram Heerlen bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan uw BMW i en/of BMW Plug-in Hybride. Onze -door BMW opgeleide en gecertificeerde- BMW i technici werken uitsluitend met de benodigde speciaal gereedschappen en volgens de richtlijnen aan uw BMW i of BMW Plug-in Hybride.

Service - Haal- en brengservice van Keram

Keram Haal- en brengservice.

Wij houden u mobiel wanneer uw auto voor onderhoud bij Keram is.

Service - Mobiliteitsgarantie

BMW MOBILE SERVICE.

BMW Mobile Service is een veelomvattend pakket mobiliteitsservices. Daarmee kunt u tot 5 jaar na de eerste toelating van uw BMW rekenen op uitgebreide pechhulp. Nadat uw auto de leeftijd van 5 jaar heeft bereikt kunt u met BMW verlengde pechhulp steeds een jaar bijtekenen – tot uw BMW de leeftijd van 20 jaar bereikt. Daarmee bent u verzekerd van uitgebreide pechhulp met mobiliteitsgarantie en ontvangt u de BMW Service Card . Daarnaast krijgt u bij aanschaf van BMW verlengde pechhulp direct de BMW Privileges ‘Gold’ status.

Service - Keram service spaarkaart 2019

Keram Service Spaarkaart

Trouw onderhoud wordt beloond!
Naast het resultaat van een betrouwbare BMW en/of MINI spaart u met de Keram Service Spaarkaart nu ook korting op originele BMW / MINI accessoires.

Hoe kunt u sparen?
Voor elke € 100,- die u besteedt aan onderhoud van uw BMW of MINI en contant of met uw pinpas afrekent, ontvangt u een stempel op uw Keram Service Spaarkaart. Bij 15 stempels ontvangt u:

• € 100,- korting op alle BMW en MINI accessoires.

De spaarkaarten zijn verkrijgbaar aan de Servicebalies van Keram.

Service - BMW Genius bij Keram

BMW Genius

Onze BMW Genius. Het is zijn taak om u als belangstellende of als klant geheel vrijblijvend met BMW productkennis te ondersteunen. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het configureren van uw nieuwe BMW -zowel zakelijk als privé-, het begeleiden van proefritten en natuurlijk uitleg over BMW ConnectedDrive. Want hij is er om zijn gesprekspartners te inspireren, niet om auto's te verkopen.

Service - Vervangend vervoer bij Keram

Vervangend vervoer

Bij een werkplaatsbezoek staat een jonge, representatieve BMW of MINI voor uw klaar. Reserveren is noodzakelijk, dat gaat eenvoudig wanneer u een werkplaatsafspraak maakt. Zo is uw mobiliteit altijd gewaarborgd. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze gratis haal- en breng-service.

Service - Aflevering op locatie bij Keram

Aflevering op locatie

Bij Keram is service een punt waar wij ons mee onderscheiden. Om een zo optimaal mogelijke service voor onze klanten te bieden, kunnen wij uw nieuw aangeschafte BMW bij u thuis afleveren. De auto zal conform de afgesproken richtlijnen bij u thuis afgeleverd en uitgelegd worden zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe trots.

BMW Privileges

BMW Privileges

BMW Privileges is een fascinerend programma voor BMW rijders, ook als zij niet achter het stuur zitten. Als lid van BMW Privileges kunt u mooie dingen ontdekken en bijzondere ervaringen opdoen. Bovendien geniet u van voordelen en interessante aanbiedingen.

BMW Service Card bij Keram

BMW Service Card

Wie in het bezit is van de BMW Service Card heeft recht op een uitgebreid pakket kosteloze dienstverlening. In het geval dat uw BMW onverhoopt niet op eigen kracht een BMW werkplaats kan bereiken is één telefoontje voldoende. De BMW Service Centrale zorgt - 24 uur per dag, 7 dagen per week - voor hulp.

De BMW Service Card wordt kosteloos toegezonden aan eerste eigenaren van BMW automobielen en eigenaren van een BMW uit de Premium Selection.

Bleutooth in uw BMW

Bluetooth in uw BMW

U stapt in uw BMW en meteen zijn uw smartphone of uw tablet computer via de Bluetooth interface verbonden met het veilige bedieningssysteem van uw BMW. U belt handsfree en u bedient uw mobiele telefoon via het Multifunctionele stuur, de iDrive Controller of met de spraakfunctie. Uw telefoonboek wordt met het boordsysteem gesynchroniseerd, u kunt uw eigen playlists en verschillende Office-functies gebruiken.

Service - Keram Airconditioningservice

Keram Airconditioningservice

Onderhoud van het airconditioningsysteem is nodig omdat een airconditioning elk jaar tot zo’n 10 procent van zijn koudemiddel verliest. En dat koudemiddel zorgt niet alleen voor koelte in het interieur van uw BMW, maar ook voor smering van de aircocompressor. Door het verlies van koudemiddel neemt de werking van de airconditioning af. Dat gaat natuurlijk heel geleidelijk, waardoor u er in het begin niets van merkt.

Originele BMW accessoires bij Keram

Originele BMW accessoires

Originele BMW Accessoires bieden u talkrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken. Daarnaast staan Originele BMW Accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW. Denk onder andere aan BMW M Performance, Wielen en banden, Transportsystemen, Car Care, Trekhaken, Snap-in Adapters en Navigatie update.

Neem gerust contact met één van onze magazijnmedewerkers op, de mogelijkheden zijn uitgebreid.

Keram Maastricht: 043 361 85 55
Keram Heerlen: 045 545 21 21

Keram Schadeherstel

Keram Schadeherstel

‘Perfect schadeherstel’ is de slogan van Keram Schadeherstel. Door middel van onze service en kwaliteit maken wij dit ook waar.

Een schadegeval is al vervelend genoeg. Vandaar dat wij u van A tot Z begeleiden. Dit geldt zowel voor het schadeherstel zelf als voor de gehele afhandeling ervan. Wij helpen u graag!