Service & Onderhoud

Met behulp van intelligente elektronica altijd in beeld.

Het onderhoudsconcept van BMW.
BMW is gestopt met de grote en kleine beurt. Tegenwoordig wordt de toestand van slijtagedelen en bedrijfsvloeistoffen naar gelang het model via sensoren en algoritmen en/of met behulp van parameters als afgelegd aantal kilometers of de persoonlijke rijstijl bepaald. Bij het starten van de auto wordt u over de actuele onderhoudstoestand en het eerstvolgende onderhoud geïnformeerd. Het voordeel daarvan is dat er alleen onderhoud wordt uitgevoerd als dat nodig is.

Diagnose van uw BMW.
De in de auto geïntegreerde On Board Diagnose herkent eventuele storingen in een vroeg stadium en slaat deze op in haar geheugen. Na diagnose levert dit snelle en exacte analyses van storingen. Bovendien staan wij in directe verbinding met de gespecialiseerde vakafdelingen van BMW. Daarmee is altijd een service kwaliteit van niveau gewaarborgd. Innovatief, snel en betrouwbaar.

De KeyReader.
Belangrijke autogegevens als chassisnummer, kilometerstand of de noodzakelijke servicebehoefte worden in de contactsleutel opgeslagen. Deze gegevens kunnen bij een werkplaatsbezoek met onze KeyReader worden ingelezen. Onduidelijkheden of schrijffouten zijn daardoor uitgesloten en er is meer tijd voor een persoonlijk gesprek met onze Service Adviseur.
Service - Online werkplaats afspraak bij Keram
Werkplaats afspraak maken

Snel en makkelijk

Service voor u en uw BMW.

Professioneel, betrouwbaar en waar voor uw geld.

Service - Online werkplaats afspraak bij Keram

Werkplaatsafspraak.

Eenvoudig een werkplaatsafspraak maken wanneer dat u het beste uitkomt. Dit kan razendsnel via onze online werkplaatsafspraak module. Kies uw vestiging en vul uw gegevens in. Wij bevestigen binnen 24 uur (tijdens kantoortijden) uw afspraak of nemen contact met u op om een en ander te bespreken.

Service - BMW Service Inclusive bij Keram

BMW Service Inclusive

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW - voor een aantrekkelijke -vaste prijs- vooraf.

Headerfoto BMW Verlengde Garantie bij Keram

BMW verlengde garantie

Naast de 3 jaar garantie die BMW standaard biedt heeft u ook de mogelijkheid om de garantie van uw BMW te verlengen naar 4 of 5 jaar in totaal. De dekking van BMW verlengde garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. Het enige verschil is dat eventueel vervangend vervoer niet is inbegrepen.  

Service - APK bij Keram

APK voor uw BMW

Ruim voor de datum waarop uw BMW zijn wettelijk verplichte APK-keuring ontvangt u een herinnering. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. Wij zijn voor deze keuring het aangewezen adres.

Service - BMW i Service bij Keram

BMW i SERVICE

Elektriciteit als brandstof, dat vergt specifieke vakkennis. Zowel bij Keram Maastricht als Keram Heerlen bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan uw BMW i en/of BMW Plug-in Hybride. Onze -door BMW opgeleide en gecertificeerde- BMW i technici werken uitsluitend met de benodigde speciaal gereedschappen en volgens de richtlijnen aan uw BMW i of BMW Plug-in Hybride.

Keram BMW Classic Service

Bijzondere auto's verdienen bijzondere service. Heeft u een BMW Oldtimer of BMW Youngtimer? Dan bent u bij Keram aan het beste adres. Wij kunnen uw BMW classic onderhouden, repareren, reviseren, restaureren en meer. Neem contact op met onze BWM Classic Service Adviseur voor vrijblijvend advies.

Headerfoto BMW Keram Motorolie verversen

Motorolie service

Voor onze BMW Keram olieservice gebruiken we uitsluitend originele onderdelen en door BMW aanbevolen motorolie. Hierdoor bent u verzekerd van topprestaties van het hoogste niveau. Goede olie zorgt voor de juiste smering van uw motor waardoor deze blijft presteren, rit na rit. Daarnaast beschermt en reinigt de olie de motor. Hierdoor wordt de levensduur van de motor verlengd.

Onze BMW Motorolie service:

Maatwerk onderhoud en reparatie

Bij Keram bieden we maatwerk onderhoud en reparaties voor uw BMW. Zo kunt u bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw auto. U profiteert daarbij van de voordelen van een dealeronderhouden auto en onze unieke service.

  • De beste Service voor uw BMW
  • Enkel Originele BMW Onderdelen
  • Ervaren en getrainde BMW Experts

Bent u op zoek naar onderhoud voor uw BMW? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak.