Showroomintroductie nieuwe BMW 3 Serie Sedan, BMW Z4 Roadster en BMW 8 Serie Cabrio

9 maart a.s. bij Keram Maastricht

Iconisch, stijlbepalend, onderscheidend: de BMW 3 Serie Sedan is al jaren dé ultieme rijdersauto. Op zaterdag 9 maart presenteren wij deze nieuwe BMW 3 Serie in onze showroom in Maastricht-Airport.

Nieuwe lijnen, krachtigere en efficiëntere motoren en bijzondere innovaties zoals de gepersonaliseerde spraakherkenningssoftware: de zevende generatie van de nieuwe BMW 3 Serie markeert het begin van een nieuw tijdperk. Tijdens de introductiedag wordt deze nieuwe sportsedan geflankeerd door twee absolute krakers in het cabrio segment: de BMW Z4 Roadster en de BMW 8 Serie Cabriolet. 

Niet alleen kunt u als BMW-liefhebber genieten van deze prachtige auto's, ook aan de innerlijke mens is gedacht. Zo kunt u in de middag proeven van Angie Bischops' heerlijke 'Live Cooking'-gerechten, vergezeld van een goed glas wijn, afkomstig uit de wijnkelder van Winestyle. Ook is een smoothiebar aanwezig, powered by Blonde To Go. Bewondert u de BMW 3 Serie Sedan, Z4 Roadster of 8 Serie Cabriolet het liefst in de ochtenduren? Dan staat een goede kop koffie en een lekker stuk vlaai voor u klaar.

Koop tijdens deze introductiedag een nieuwe BMW en maak kans op een zomer lang rijden in de nieuwe BMW Z4 Roadster!