Showroomintroductie nieuwe BMW X5 en BMW 8 Serie Coupé

ZATERDAG 24 NOVEMBER A.S. BIJ KERAM MAASTRICHT.

Zaterdag 24 november a.s. staan beide nieuwe topmodellen naast elkaar in onze showroom op Maastricht-Airport. Klaar voor een eerste ontmoeting met u.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Wij verheugen ons op uw bezoek.

De nieuwe BMW X5 2018

DE NIEUWE BMW X5.

DE ONBETWISTE LEIDER.

Kenmerkend BMW X5 – ieder detail een statement. Alleen al de voorzijde met zijn grote, licht hexagonaal gevormde nierengrille uit één stuk, de markante koplampen en de grote luchtinlaten laat zien wat er op u af komt:  vastberadenheid op 22-inch lichtmetalen wielen.
   
Het interieur laat zich met het glazen panoramadak Sky Lounge van zijn beste kant zien. Stijlvolle glaselementen zorgen voor exclusieve accenten, en de ambianceverlichting creëert een bijzondere sfeer. Een uitstraling waaraan u met de vier verschillende natuurlijke geuraroma's van het Ambient Air pakket een heel eigen draai kunt geven. Voor een perfecte sound onderweg zorgt het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

BMW 8 Serie Coupe productfoto detailinfo

DE NIEUWE BMW 8 SERIE COUPÉ

DE GENTLEMEN’S RACER.

De nieuwe BMW 8 Serie maakt indruk tot in het kleinste detail: terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie Coupé tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.