Winter 2019-2020

Bent u helemaal klaar voor de winter?

Laat de BMW Wintercheck bij Keram uitvoeren en uw BMW is helemaal voorbereid op de Winterse omstandigheden. Daarnaast ontvangt u de stoere BMW Motorsport paraplu CADEAU!

Geniet de gehele winter van het typische BMW rijplezier. Met de Originele BMW Accessoires, zoals een winterwielset, dakbox of skihouder verandert het koude jaargetijde zelfs in een seizoen met extra rijplezier. Overigens ontvangt u -tot en met 31 december a.s.- 15% voordeel op alle originele BMW Winterwielsets. Bestel deze gemakkelijk in onze online shop. Gebruik bij het afrekenen de kortingsvoucher: WINTERSRIJPLEZIER.

Ga erop uit en geniet!

Wintercheck 2019

CHECK, 20 MAAL CHECK.

Met de Keram Wintercheck.

De BMW Wintercheck is een uitgebreide controle. Want Keram controleert maar liefst 20 essentiële punten. Zo bent u verzekerd van het vakmanschap van speciaal opgeleide BMW monteurs. En rijdt u, ook in de guurste omstandigheden, in een perfect gecheckte en onderhouden BMW. Plan vandaag nog uw BMW Wintercheck voor € 50,-. U ontvangt dan tevens de BMW Mobile Office CADEAU! OP=OP

BMW MOTORSPORT PARAPLU

Ons wintergeschenk voor u!

"Bij de BMW Wintercheck ontvangt u het exclusieve Wintergeschenk cadeau. De BMW Motorsport paraplu is uw ideale begeleider tijdens de gure winterdagen. Deze stevige paraplu, inclusief hoes, is vervaardigd van een carbon structuur doek en is voorzien van het BMW ///M logo. "Een ware wintermusthave voor iedere BMW liefhebber."