Winteracties

Maak uw BMW nu winterklaar.

De winter staat voor de deur: hét moment om uw BMW helemaal winterklaar te maken. Om u hierbij te helpen hebben we een aantal mooie acties voor u. Laat bijvoorbeeld de wintercheck uitvoeren waarbij uw BMW wordt gecontroleerd op 20 belangrijke punten en ontvang een exclusief cadeau. Daarnaast ontvangt u tijdens de actieperiode voordeel op dakdragers en dakboxen én op originele BMW winterwielsets. Lees snel verder voor meer informatie.

Check. Check. Wintercheck.

Ontvang een BWM Natural Air Starter Kit Cadeau

Speciaal voor u en uw BMW hebben we de BMW Wintercheck ontwikkeld. Tijdens deze uitgebreide controle wordt uw BMW door onze Experts in Geweldig gecheckt op 20 belangrijke punten. Zo zorgen we ervoor dat u helemaal winterklaar bent. Om de winter goed te beginnen kost de BMW Wintercheck nu tijdelijk slechts €50,-.

Daarbij krijgt u van ons een exclusief geschenk: de BMW Natural Air Starter Kit. Zo is ook de lucht in uw auto altijd heerlijk fris. 

15% korting op dakdragers en dakkoffers

Aan ruimte geen gebrek.

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires zit u altijd goed. Ook voor extra bagageruimte, want de BMW dakdragers en dakboxen zijn nu met 15% voordeel verkrijgbaar bij BMW Keram. En natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor al uw andere winterbenodigdheden, zoals sneeuwkettingen en vloermatten. Kom langs in onze showroom en bekijk ons uitgebreide aanbod winteraccessoires. 

25% voordeel op ruitenwisserbladen

In plaats van pakken sneeuw bestaan de Nederlandse winters vaker uit bakken regen. Dus mogen goede ruitenwisserbladen niet ontbreken bij het winterklaar maken van uw BMW. Bij een BMW Wintercheck ontvangt u daarom nu 25% voordeel op nieuwe BMW ruitenwisserbladen.

De wintercheck-actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2021. De overige voordeelacties zijn geldig tot 28-02-2022.