WINTERACTIES BIJ KERAM

Ontdek wat Keram deze winter voor u in petto heeft om zorgeloos de winter door te komen. Kom langs voor een Wintercheck voor uw BMW, ontdek de originele BMW Winterwielsets of geef uw BMW een upgrade met onze BMW Winteraccessoires.

BMW Wintercheck

Zorgeloos de winter door

Wat de winter ook brengt, u wilt zorgeloos genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom is er speciaal voor u de BMW Wintercheck ontwikkeld. Onze experts checken uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat u weer helemaal winterklaar bent.

En omdat wij iedereen een geweldige winter wensen, kost de BMW Wintercheck nu tijdelijk slechts € 50,-. Bovendien ontvangt u bij een BMW Wintercheck 25% voordeel op nieuwe ruitenwisserbladen en zijn er aantrekkelijke kortingen op andere winteraccessoires. Met een BMW Wintercheck wordt het een prachtige winter.

Ontvang nu een BMW M Thermosbeker cadeau wanneer u langskomt voor een BMW Wintercheck
Controle op 20 Punten
25% Voordeel op BMW Ruitenwisserbladen
Gratis BMW Wintergeschenk
Afbeelding microstory BMW X2 Winter 2020

GRIP op de winter.

15% voordeel op BMW winterwielsets

In de winter maken wielen het verschil. Winterbanden bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7° C komt. Daarom heeft BMW een groot assortiment BMW Winterwielsets, met de exclusieve BMW Stermarkering. Zo bent u in alle weersomstandigheden verzekerd van rijplezier én veiligheid. U ontvangt nu tijdelijk 15% voordeel op alle BMW Winterwielsets.

Winter Wannahaves.

15% voordeel op BMW winteraccessoires.

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires maakt u het geweldig. Of u nu zoekt naar dakdragers, winterwielen of vloermatten, u vindt het in onze BMW webshop. U ontvangt nu tijdelijk een korting van 15% op het geselecteerde winterassortiment. Zo wordt de winter pas écht geweldig.

Benieuwd welke accessoires er voor uw BMW beschikbaar zijn? Ontdek het in de officiële BMW Accessoires configurator

Thermosbeker cadeau bij wintercheck 2020

EEN GESCHENK VAN BMW.

Geniet van een warme drank tijdens een lange rit.

Kom nu naar uw BMW dealer voor een Wintercheck, en ontvang deze geweldige BMW M Thermosbeker cadeau. Van binnen volledig geïsoleerd zodat uw koffie, thee of warme choco ook tijdens een lange rit op temperatuur blijft. En van buiten opgetrokken uit mat gelakt roestvrijstaal met een glanzend BMW M en BMW logoprint, een rood geanodiseerd drukstuk en een 360° drinkopening. Zo houdt u het pas echt warm deze winter.

Veelgestelde vragen

Op wegen die bedekt zijn met sneeuw en ijs maken winterbanden dankzij hun profiel en structuur je remweg zo'n kwart tot de helft korter. Winterbanden zijn dus vele malen veiliger en comfortabeler dan zomerbanden. Winterbanden met BMW Stermarkering zorgen er voor dat ook in slecht weer de prestaties van uw BMW tot zijn recht komen. Dat is zorgeloos rijplezier, in goed en slecht weer.

Winterbanden bieden al aanzienlijk meer veiligheid ten opzichte van zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7° C komt. Dit zorgt voor een betere handling onder zware weersomstandigheden. In veel landen zijn winterbanden dan ook verplicht. Naast uw veiligheid kunnen BMW Winterbanden ook de styling van uw auto verbeteren. De originele BMW Winterwielsets zijn namelijk afgestemd op het unieke design van uw BMW.

BMW Winterbanden met een stermarketing zijn speciaal ontwikkeld voor BMW. Deze speciale banden zijn ontwikkeld in combinatie met toonaangevende bandenpartners zoals Pirelli, Bridgestone, Goodyear en Dunlop. Door te kiezen voor BMW Winterbanden met stermarkering bent u verzekerd van optimale veiligheid, comfort en prestaties zoals u van BMW gewend bent. 

U kunt uw ruitenwisserbladen het beste meteen vervangen zodra uw huidige ruitenwisserbladen strepen en piepende geluiden veroorzaken. Dit kan namelijk betekenen dat uw ruitenwisserbladen zijn uitgedroogd wanneer ze niet meer naar behoren functioneren. Goede ruitenwisserbladen zullen zonder strepen of geluiden uw ramen regenvrij houden.

Wanneer u bij BMW Keram een Wintercheck laat uitvoeren voor uw BMW otnvangt u maar liefst 25% voordeel op nieuwe ruitenwisserbladen. Zo kunt u extra voordelig weer veilig de weg op.

*Deze actie is geldig tot 28-02-2021.