ZAKENDOEN IS ELKAAR OOK WAT GUNNEN.

De BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease. Het is een hele mond vol. Maar u krijgt dan ook heel veel. Met standaard opties als een automatische 8-traps Steptronic transmissie, automatische airconditioning, Navigatie Professional, een digitaal instrumentenpaneel en natuurlijk lederen bekleding met stoelverwarming. Uw rijplezier wordt daarnaast extra versterkt door de sportieve M Sport Shadow uitvoering. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. De fiscale waarde is slechts € 39.990,- met een netto bijtelling vanaf € 279,- per maand.

BMW 3 Serie Touring M Sport Edition 06

BIJ KERAM DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR.

U geeft de voorkeur om snel op weg te zijn? Neem dan contact met ons op, wij hebben meerdere zeer aantrekkelijke BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease Edition modellen op voorraad!

BMW 3 Touring lage netto bijtelling

NETTO BIJTELLING VANAF € 279,- PER MAAND.

De BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease is bijzonder rijk uitgerust met opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier. Voor een lage netto bijtelling. Een win-win situatie noemen ze dat. Wacht niet langer. Boek vandaag nog een proefrit. 

WAT ANDEREN OOK BEKEKEN.

BMW i3 EXECUTIVE EDITION.
PLUG-IN HYBRIDE.
BMW 3 SERIE - PRIVATE LEASE.
BMW i3 Executive Edition

BMW i3 EXECUTIVE EDITION.

De BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die de zakelijke rijder wil. U kunt rekenen op een uitstekende range van 260 km en een snelle oplaadtijd. Ook op de levering hoeft u niet lang te wachten, die is ook snel. En voor de echt lange ritten heeft u met Add-on Mobility altijd de beschikking over een BMW naar keuze met brandstofmotor.

Plug-in Hybride tbv microstory

PLUG-IN HYBRIDE.

De BMW Editions bieden het beste van beide werelden. Ze combineren moeiteloos emissievrij en zuinig rijden met de rijdynamiek die u van BMW gewend bent. En kiest u nú voor een BMW eDrive Edition, dan is deze standaard uitgerust met het High Executive Pakket. Boordevol extra opties die uw BMW nóg comfortabeler, veiliger en simpelweg geweldiger maken.

BMW 3 Serie Private Lease

BMW 3 SERIE - PRIVATE LEASE.

Zorgeloos rijplezier. Met BMW Private Lease rijdt u de BMW 3 Serie nu tijdelijk vanaf € 599,- per maand. U bepaalt helemaal zelf in welke BMW 3 Serie u rijdt. Ook welke opties u graag wilt. Verder hoeft u niets anders te doen dan tanken, rijden en genieten. Onderhoud, banden, verzekeringen, wegenbelasting, afschrijving en onverhoopte reparaties; het is allemaal voor het vaste bedrag per maand geregeld.